Broderia
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirandolina
Scris: Thursday, March 16, 2006 10:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/12/2006
Daca tot avem un forum special, destinat lucrului de mana, m-am gand ca ar fi mai bine sa le avem ca subiecte de sine statatoare, pentru ca la fiecare sunt foarte multe de spus si de aratat.
Broderia se realizeaza cu ajutorul diferitelor tipuri de puncte. Haideti sa postam modele cu explicatiile de rigoare, sa devaluim secretele mainilor indemanatice si celor care vor sa invete.
Modele pe www.manidifata.it
adelinad
Scris: Monday, January 8, 2007 6:04 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/8/2007
Broderia se invata greu?
Se incumeta cineva sa ne dea si noua niste sfaturi despre broderie?
Am luat cateva numere din revista "Lucrul de mana" si ce minunatii am vazut acolo.
Sunt explicatii dar modelele frumoase sunt pentru avansati?
Poate mai este cineva interesat de broderie.

Cristy
Scris: Saturday, May 10, 2008 10:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
shirel
Scris: Thursday, November 27, 2008 10:51 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Broderie ,cum de n-am vazut pina acum,vai ce dor imi este sa brodez.In Romania am lucrat o perioada inainte de a veni in Israel si am invatat foarte repede.Este nevoie de masina de cusut dar fara placuta(pe care de obicei o avem cand coasem)gherghef(un cerc
rotund,sper ca se cheama asa )ata de obicei alba,pinza cu desenul care rea imprimat cu puncte ca de indigo.Eu am brodat si cu fir aurit dar este ceva mai complicat si trebuie lucrat mai finut si mai incet.De ce vremuri mi-am adus aminte!bounce bounce .La decupat imi placea cel mai mult cat despre calcat si apretat un chin.
valerrie
Scris: Wednesday, August 5, 2009 12:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Eu nu stiu prea multe despre broderie. Ati putea sa ma ajutati cu cateva detalii de genul: cu ce fir se lucreaza, ac normal sau...
RuxandraS
Scris: Monday, November 23, 2009 6:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2009
pe topicul asta nu mai intra nimeni?vreau si eu sa invat sa brodez,asvrea sa infrumusetez maletutele minei de la cresa.cumpar de alea ce se lipesc cu fierul, dar as vrea sa ii fac eu ceva mai deosebit.ma ajutati si pe mine cu sfaturi, un filmulet ceva?va rog mult.campfire campfire
Ana
Scris: Tuesday, November 24, 2009 11:54 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Si eu asi vreau ---topai topai
delfinasa
Scris: Sunday, April 11, 2010 3:25 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Vad ca mai sunteti amatoare de broderie manuala si, pentru ca de curand am descoperit si eu aceasta arta de care m-am indragostit imediat, mi-am luat niste carti cu explicatii foarte bune si o sa pun treptat instructiuni cu modele de baza si...sa ne vedem la treaba topai.

delfinasa attached the following image(s):
nod colonial 1.jpgnod frantuzesc 1.jpgnod cruce 1.jpgnod chinezesc 1.jpgfloare in nod frantuzesc 1.jpgnod turcesc 1.jpgnod danez 1.jpgnodul smocker.jpgtehnica picot.jpgtehnica picot 2.jpgnod bullion.jpgnod bullion -loop.jpgtrandafir in nod bullion 1.jpgtrandafir in nod bullion continuare.jpggranitos 1.jpgtrandafir 1.jpgtrandafir 1 continuare.jpgalta frunzulita 1.jpgcusatura perla 1.jpgumplutura 1.jpgumplutura patrat1.jpgcusatura franghie1.jpgcurba 1.jpgpanza de paianjen- floare 1.jpgpanza de paianjen- alta floare1.jpgcusatura romaneasca 1.jpgboboc in nod bullion1.jpgalt trandafir in nod bullion1.jpgbutoniera1.jpg

Ana
Scris: Sunday, April 11, 2010 10:17 AM
Nivel

Delfinasa multumim mult,chiar am sa le salvezhearts
carla
Scris: Sunday, April 11, 2010 10:24 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
delfinasa wrote:
Vad ca mai sunteti amatoare de broderie manuala si, pentru ca de curand am descoperit si eu aceasta arta de care m-am indragostit imediat, mi-am luat niste carti cu explicatii foarte bune si o sa pun treptat instructiuni cu modele de baza si...sa ne vedem la treaba topai.

Cat sunt de frumoasedance
cristinapatrascu66
Scris: Sunday, April 11, 2010 12:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/1/2008
foarte frumoase pe unele le poti aplica si la tricotajele de bebelusi sunt de efect
delfinasa
Scris: Tuesday, April 13, 2010 3:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Cusaturile se pot aplica la absolut orice, de la lucruri de bebe si adulti la lenjerii, paturi, prosoape, genti, incaltaminte; se pot personaliza cu nume, desene si cand sunt realizate pe bucati de material, pot fi inramate precum goblenurile -tot broderii si ele-.

delfinasa attached the following image(s):
tipuri de cusaturi a.jpgtipuri de cusaturi b.jpgtipuri de cusaturi c.jpgtipuri de cusaturi d.jpgtipuri de cusaturi e.jpgtipuri de cusaturi f.jpgtipuri de cusaturi g.jpgtipuri de cusaturi h.jpgtipuri de cusaturi i.jpgtipuri de cusaturi ii.jpgtipuri de cusaturi j.jpgtipuri de cusaturi k.jpgtipuri de cusaturi l.jpgtipuri de cusaturi m.jpgtipuri de cusaturi n.jpgtipuri de cusaturi n- cont.jpgtipuri de cusaturi o.jpgtiv.jpgtriunghi.jpgursulet.jpgfrunza.jpgalta frunza mai mica.jpgbobocel.jpgfloare.jpgciucure.jpgfloare in relief.jpgfloricica.jpgfloricica - continuare.jpgmodel decupat.jpgmodele decupate.jpgtrandafir din panglica.jpgtrandafir din panglica- cont.jpgfloare din panglica subtire.jpgnarcisa.jpgfloricica draguta.jpgbuchet de lavanda.jpgbuchet de lavanda instructiuni.jpgmargarete.jpgfundita.jpgbuchet de trandafiri.jpgfloare de dogwood.jpgiepuras.jpgiepuras instructiuni.jpgfluturasi.jpgfluturasi instructiuni.jpgbroderie pe esarfa.jpgbroderie pe esarfa instructiuni.jpgtenesi brodati.jpgtenesi brodati instructiuni.jpgfusta brodata.jpgfusta brodata instructiuni.jpgfata de perna brodata.jpgfata de perna brodata 1.jpgfata de perna brodata 2.jpgnumere brodate.jpgnumere brodate instructiuni.jpg

Ana
Scris: Thursday, May 20, 2010 8:50 AM
Nivel

Multumim mult Delfinasa le-am salvat pe toate,am si eu o paturica lucrata asa am sa o caut si am so postez
Ana
Scris: Thursday, May 20, 2010 8:55 AM
Nivel

Si paturica care am lucrat-o eu
flori1972
Scris: Thursday, May 20, 2010 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
anabela ,foarte ,foarte frumoasa paturica ,te pricepi nu gluma newclap newclap newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.