Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Daca tot avem un forum special, destinat lucrului de mana, m-am gand ca ar fi mai bine sa le avem ca subiecte de sine statatoare, pentru ca la fiecare sunt foarte multe de spus si de aratat. Broderia se realizeaza cu ajutorul diferitelor tipuri de puncte. Haideti sa postam modele cu explicatiile de rigoare, sa devaluim secretele mainilor indemanatice si celor care vor sa invete. Modele pe www.manidifata.it |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 66
| Broderia se invata greu? Se incumeta cineva sa ne dea si noua niste sfaturi despre broderie? Am luat cateva numere din revista "Lucrul de mana" si ce minunatii am vazut acolo. Sunt explicatii dar modelele frumoase sunt pentru avansati? Poate mai este cineva interesat de broderie.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Un link util pentru broderii |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Broderie ,cum de n-am vazut pina acum,vai ce dor imi este sa brodez.In Romania am lucrat o perioada inainte de a veni in Israel si am invatat foarte repede.Este nevoie de masina de cusut dar fara placuta(pe care de obicei o avem cand coasem)gherghef(un cerc rotund,sper ca se cheama asa )ata de obicei alba,pinza cu desenul care rea imprimat cu puncte ca de indigo.Eu am brodat si cu fir aurit dar este ceva mai complicat si trebuie lucrat mai finut si mai incet.De ce vremuri mi-am adus aminte! .La decupat imi placea cel mai mult cat despre calcat si apretat un chin. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Eu nu stiu prea multe despre broderie. Ati putea sa ma ajutati cu cateva detalii de genul: cu ce fir se lucreaza, ac normal sau... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| pe topicul asta nu mai intra nimeni?vreau si eu sa invat sa brodez,asvrea sa infrumusetez maletutele minei de la cresa.cumpar de alea ce se lipesc cu fierul, dar as vrea sa ii fac eu ceva mai deosebit.ma ajutati si pe mine cu sfaturi, un filmulet ceva?va rog mult. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Si eu asi vreau --- |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Vad ca mai sunteti amatoare de broderie manuala si, pentru ca de curand am descoperit si eu aceasta arta de care m-am indragostit imediat, mi-am luat niste carti cu explicatii foarte bune si o sa pun treptat instructiuni cu modele de baza si...sa ne vedem la treaba .
delfinasa attached the following image(s):
|
|
| Delfinasa multumim mult,chiar am sa le salvez |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| delfinasa wrote:Vad ca mai sunteti amatoare de broderie manuala si, pentru ca de curand am descoperit si eu aceasta arta de care m-am indragostit imediat, mi-am luat niste carti cu explicatii foarte bune si o sa pun treptat instructiuni cu modele de baza si...sa ne vedem la treaba . Cat sunt de frumoase |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoase pe unele le poti aplica si la tricotajele de bebelusi sunt de efect |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Cusaturile se pot aplica la absolut orice, de la lucruri de bebe si adulti la lenjerii, paturi, prosoape, genti, incaltaminte; se pot personaliza cu nume, desene si cand sunt realizate pe bucati de material, pot fi inramate precum goblenurile -tot broderii si ele-. delfinasa attached the following image(s):
|
|
| Multumim mult Delfinasa le-am salvat pe toate,am si eu o paturica lucrata asa am sa o caut si am so postez |
|
| Si paturica care am lucrat-o eu
|
|
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| anabela ,foarte ,foarte frumoasa paturica ,te pricepi nu gluma |
|
|