NIco311985 wrote:Buna dimineata  cred ca pot sa va trimit si eu praf de burtica mica mica abia maine am programare la beta dar asa arata testul meu de azi 
Felicitari!
|
|
Stiti ceva metode naturale sa prinda mai repede in perioada fertila?
|
Buna seara, fetelor!
Felicitari celor care au devenit burtici si mult spor celor care urmeaza ! Si mie mi s-a intamplat luna asta sa sangerez la ovulatie. Speram sa fie ceva, dar cred ca va fi la momentul potrivit. Cum sunteti?
|
Buna ,,aspiriciā dragi. C mai e nou? Gravidute noi ?
|
|
Ziua 1.
|
ElenaD94 wrote:
Eu sunt fata! Nu a fost o sarcina viabila. Am avut bhcg 120 prin ziua 40... Foarte mic. Dar era sarcina asta e ideea. Si eu vad liniuta ta.
Buna! Si la astfel de sarcina, corpul cum reactioneaza? In cele din urma, vine menstruatia , si putem crede doar ca a intarziat? (Adica in cazul in care nu faci un test d sarcina sa nici nu stii macar ca ai fost insarcinata?)
|
|
Nu stiu ce sa cred. Am facut un test in z14 dpo si a iesit negativ. Insa nici acum nu au aparut uratii...
|
|
|
clawdia wrote:Neata fetele! Lili, Korina felicitari pentru bobite  , sa ne aruncati prafusor in fiecare zi Anna pana nu vezi rosu mai ai sanse La mine e deja z3, ne pregatim cu forte proaspete de o noua luna de bebelit cu drag si spor  , sper sa il tin acasa pe sot in perioada fertila, si sambata o sa imi iau si eu niste teste de ovulatie sa mai schimbam abordarea problemei. va pup si sa aveti o saptamana usoara!! Spor!
|
Crissy wrote:Neata, La mine cred ca vin uratii am inceput sa simt niste chestii prin burtica deci curand o sa declar z1, ma bucur totusi ca m-am mai reglat! Va pup si o saptamana usoara!
Totul e spre bine!Super! Saptamana frumoasa si tie!
|