Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| felicitari harnicutelorrrr!! de cand va urmaresc. eu nu sunt chiar incepatoare, dar nu fac decat lucruri simple. am inceput pt baietel, un puloveras cu om de zapada, dar imi ieseau gauri..stiam ca exista o tehnica, dar nu mai stiam care, asa ca, am rasfoit aici, pana am gasit ca de fapt se trece firul in X la spate. dupa ce il termin vi-l arat!!! PS..cum atasaz poza?? cred ca am reusit!!! oachi attached the following image(s):

|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| oachi wrote:felicitari harnicutelorrrr!! de cand va urmaresc. eu nu sunt chiar incepatoare, dar nu fac decat lucruri simple. am inceput pt baietel, un puloveras cu om de zapada, dar imi ieseau gauri..stiam ca exista o tehnica, dar nu mai stiam care, asa ca, am rasfoit aici, pana am gasit ca de fapt se trece firul in X la spate. dupa ce il termin vi-l arat!!! PS..cum atasaz poza?? cred ca am reusit!!! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Oachi,ma bucur ca ai reusit,bine ai venit printre noi la scoala de croseto-tricoto-margeli-...crescut copii,dar incearca sa postezi la topicurile deja existente,aici inchid |