Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce frumosi sunt! Noi abia duminica il impodobim. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/30/2011 Mesaje: 74
| Foarte frumosi braduti vostri,sa lase mosul sub ei multe daruri. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Ce braduti frumosi aveti fetelor , numai mosu mai trebuie sa vina acum. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Frumosi , frumosi |
|
| Pun si eu o poza cu bradutzul de acasa,impodobit de fete. LilianaD attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| si al nostru:
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bravo, fetele! Foare frumosi brazi... sa va bucurati de ei. Anul asta al nostru e rosu, insa nu cu globuri rotunde, ci cu din alea din ceramica.. diverse figurine... mie imi place. Noi... si eu si iubitu' avem un fel de traditie: aceea de a cumpara in fiecare an un ornament pentru brad, cel mai frumos pe care-l gasim - musai din ceramica - si uite asa nu avem 2 la fel incat bradul nostru e destul de original. Sper sa reusesc sa fac foto... |
|
| Kali asteptam foto,sa ne delectam privirile cu bradutzul tau original. Fetelor, eu va marturisesc, ca ma bucur ca un copil , cand va vad bradutzii.
|
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Ce braduti frumosi! Noi ii facem maine.Unul mic la baiat in camera si unul mai maricel in hol.Al nostru va fi multicolor ,ca nu ma indur sa tin celelalte globuri in cutie si musai sa aiba bomboane de pom si ceva batoane de ciocolata. Stiu ca in ultimul timp nu se mai poarta dulciuri in brad ,dar cand ne vin prietenii cu copii si-i las sa-si aleaga cate ceva ,sunt tare bucurosi,iar eu nu ma pot lipsi de zambetele si bucuria lor,nu mai zic ca de cate ori trec pe langa brad mai" fur " si eu cate o bomboana . |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Frumosi foc,bradutii vostri A cumparat si baiatul meu cel mare ieri bradul;va spusesem ca vreau unul mare in living anul acesta si musai natural(caci aveam artificial).A cumparat unul superb,asa cum am vrut,imbracat nevoie mare cu haina lui de ace si miroase,....I-am pus decat instalatia,de imbracat,il vom imbraca samabata,cu tati impreuna De abia asteptam! |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Cred ca noi suntem primele care au impodobit bradutul Anul acesta este roz, ca si starea noastra, in ciuda tuturor problemelor.
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| E frumos si vesel!! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| katy poza ai pus-o prima dar la impodobit ti-am luat-o inainte sambata am impodobit bradutul mic cu edy impreuna si ieri cel mare cu toata familia, revin cu poze. |
|
| Ce frumos e Katy... Fetelor abia astept sa va vad bradutii |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Multumim, fetelor! Nu voiam sa ma grabesc, insa am gasit oferta bunicica la acest bradut si daca tot am ajuns cu el acasa fetele au vrut pe loc sa-l impodobim, cica deja simt spiritul Craciunului. Eu cred ca mai mult spiritul cadourilor il simt ele, dar o lasam asa:018:
Sweet angel, cred ca l-am impodobit impreuna, noi la mare voi in Italia |
|
|