Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| E super bradutul, Oana! Si noi vom face mai repede bradutul, ca sa se bucure Miruna de el. |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Bradutul vostru arata superb imi place muuuuult !!! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mami de Maria bradutul este superb cred ca Maria este tare incantata . Si noi il facem de Mos Nicolae ca asa am obisnuit de cand am venit aici ca ei sunt atre grabiti cred ca pana la Craciun s eplictisesc de atatea decoratiuni,brazi si mosi cu care se fac poze deja. |
|
| Gata, si la noi bradutul e impodobit Miruna e atat de incantata de el, se duce si-i face mai-mai si vine si-mi spune ca a pus "un pic mana pe badutz". A ajutat si ea la ornat, doar ca a ingramadit globuletele pe aceeasi ramura
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| frumosi brazii, are ce vedea mosul adynanemona attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Voi deja v-ati luat brad? La noi abia au aparut cativa in piata...sper sa vina mai multi ca n-am de unde alege acum... |
|
| fdianamaria wrote:Voi deja v-ati luat brad? La noi abia au aparut cativa in piata...sper sa vina mai multi ca n-am de unde alege acum... E artificial, ca e si ecologic si rezistent si mai frumos |
|
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| Venim si noi cu bradutul
|
|
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Este superb bradul,anemona! Dana,al tau nici nu zici ca e artificial! Fetelor,urmeaza sa ne luam si noi bradut in cateva zile...dar voiam sa va itreb,voi pe ai vostri i-ati ancorat? |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| am pus si noi bradutul
in plin proces (Sonia a fost de maaaaaaaaaare ajutor)
si rezultatul final
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Soniq, nu stiu ce s-ar face mami fara tine ! Esti de mare ajutor. De fapt, noroc cu tine !!!! Foarte frumos bradutul vostru. Sarbatori fericite sa aveti sub bradutz ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mariuca, Miru, Anemona, Soniq, ce bradutzi frumosi aveti! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Frumos bradut. Bravo, Sonia si mami Ira! |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Maria & mami wrote: Soniq, nu stiu ce s-ar face mami fara tine ! Esti de mare ajutor. De fapt, noroc cu tine !!!! Foarte frumos bradutul vostru. Sarbatori fericite sa aveti sub bradutz !
multumim mult, asa sa fie mami
mercik
taki wrote:Frumos bradut. Bravo, Sonia si mami Ira!
multumim nasica |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Ce braduti frumosi aveti
Bravo mamici si pitici |
|
|