Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| sweet angel cat imi place! noi cred ca-l vom impodobi luni ( cat e sara la cresa). |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| anul acesta ne dorim un brad natural...sper sa si gasim ceva frumos. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumos e Sweet! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Sweet angel zici ca in realitate este mai frumos? Este superb!! Noi o sa-l facem mai aproape de Craciun...sa vedem ce zic si fetele |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| multumesc fetelor , eu sunt indragostita de brad l-am facut asa devreme sa ne bucuram mai mult de el, azi a pus sotul meu si tuburile cu lumini pe balcon iubesc craciunul si sarbatorile de iarna |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sweet,sunt tare frumosi bradutii tai.Imi plac si mie cei ornati intr-o culoare sau doua,....dar cand ai globuri,beteala nu-ti mai vine sa faci alte investitii. Anul acesta am optat pt.un brad foarte mare,de 2,30m si foarte bogat,si ornat cu vechile globulete.Nu l-am cumparat inca pt.ca vreau sa-l cumpar mai aproape de Craciun,ca sa-l impodobim cand vine sotul meu acasa ,in Ajun,....cu totii. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| MARVIC noi anul asta a trebuit sa cuparam brad nou , cel vechi a stat in beci si a mucegait , si fiind un alt brad m-am gandit ca ii trebuie si ornamente noi, de mult am vrut si eu unul asa in 2 culori, asta are 3 , lila gri si alb, beculetele colorate. o sa revin cu o poza mai noua ca acum are si flori in el. globurile vechi le-am dat la cine nu avea, am facut si o fapta buna. abia astept sa vad si bradutii vostri. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Am impodobit si noi azi bradul.am cumparat unul natural, cu radacina si l-am plantat intr-un vas cu pamant pe ca nu vrem sa-l omoram.toata casa imi miroase a brad...wow! |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Noi ramanem la Artificial si de 2 ani e pe ALB ...de impodobit noi avem o lege chiar in seara de ajun impreuna ..cu ..copii .. ...facem bradul pt mosul ca il asteptam cu prajiturele ...care le papa tati |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Lia,ce-mi place bradutul mare mi se pare reusita combinatia de culori suuuper |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| georgyana wrote:Noi ramanem la Artificial si de 2 ani e pe ALB ...de impodobit noi avem o lege chiar in seara de ajun  impreuna ..cu ..copii .. ...facem bradul pt mosul ca il asteptam cu prajiturele ...care le papa tati Si la noi la fel,....cu totii,altfel parca nu are nici un sens,... Ma uitam la cateva pagini in urma la impodobitul bradului de anul trecut,Doamne ce fericit si emotionat era Victorasul meu,....si ce mare acrescut Alt an,alt brad,...aceeasi traditie! |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Asa este Marivic |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3455
| Sweet angel,foarte frumosi si bradul si bradutul.
Si noi il impodobim de obicei tot in ajun.Anul asta s-ar putea sa schimbam traditia si sa-l impodobim mai devreme dar nu suntem inca hotarati. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Super bradutii fetelor !!!!! sa va bucurati cu mult drag de ei si de sarbatorile acestea |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Cand eram in Romania si noi tot in seara de Craciun impodobeam (mami inca respecta traditia) dar aici cum ceilalti verisori de aici au bradul mai repede ,ficamea si ea il vrea , asa ca m-am obisnuit sa il fac mai repede (ascultand si cantand colinzi cu ficamea ,,,,in romaneste desigur ) Azi l-am facut si noi deoarece azi aici este sarbatoare,,nimeni nu a lucrat si nici scoala nu au avut . gabyta attached the following image(s):

|
|
|