Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 318
|
Pana anul acesta nu am vrut sa aud de brazii artificiali,eram categoric pt. cei naturali,dar acum mi-am cumparat unul artificial,pt. ca imita f. bine pe cel natural si in plus il pot impodobi mai devreme decat in alti ani.Cel natural se scutura mai repede,mai ales ca in casa este cald. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
|
Frumos bradutul tau, Felly!!!!!! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Frumos bradutul, dar si fotoliile sunt super |
|
| Multumesc |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| fely, venim la tine la colindat daca ma lasi sa m-asez in fotoliile alea bestiale! |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| codruta wrote:fely, venim la tine la colindat daca ma lasi sa m-asez in fotoliile alea bestiale!
si noi, si noi |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/13/2007 Mesaje: 123
| Am luat si noi un bradut,dar artificial.Cu o floare nu se face primavara,dar astfel incerc cel putin, sa fac planeta sa mai traiasca putin mai mult.O sa luam si o crenguta de la bradul din curte ca sa miroasa a cetina in casa. |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| ciocolatacupiper wrote:Am luat si noi un bradut,dar artificial.Cu o floare nu se face primavara,dar astfel incerc cel putin, sa fac planeta sa mai traiasca putin mai mult.O sa luam si o crenguta de la bradul din curte ca sa miroasa a cetina in casa.
Si eu sunt contra brazilor taiati |
|
| codruta wrote:fely, venim la tine la colindat daca ma lasi sa m-asez in fotoliile alea bestiale!
Va astept cu drag pe toate. |
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Eu am votat artificial, aici nu am timp si nici spatiu pt brab de craciun, dar sunt pentru conservarea naturii pentru cei care o sa vina... Sau natural , dar rasadit in vas , sa il poti folosi mai multi ani...ce fericite cele care aveti curte |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Natural. In toamna am pus trei braduti si in curte. Acum sunt mititei...dar la anul...poate am ce impodobi si pe-afara |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Foarte frumos bradul, foarte frumoase fotoliile.....Bravo!
Si noi vom impodobi tot un bradutz artificial, si anul acesta! Pentru a mai salva un brad natural, pentru a scapa de acele cazute pe jos, pentru tot ce spuneti voi!.... Iar brazii din ghiveci...am avut doi, de care s-a"ingrijit" Cuki, nu mi-au rezistat din primavara pana in iarna, la sarbatori,sa am ce impodobi! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Noi am optat pentru un brad artificial.
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
ti-am mutat postarea aici. |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Artificial!! De ce? Pentru ca l am primit cadou acum 2 ani ( era si impodobit).Are 1.80m.Pentru ca nu face mizerie,nu mai taiem din padure...doar ca nu miroase a sarbatoare...pentru asta punem ulei de brad si portocala in candela |
|
|