Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Anul asta primul nostru bradutz va fi unul artificial, pe care deja l-am si impodobit. Aici in week end-ul asta toata lumea isi impodobesc bradul, ornamenteaza casa . Al doilea brad va fi unul natural, acasa in Romania ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| NOI OPTAM PT UNUL ARTIFICIAL
[url=http://www.glitter-graphics.com]  [/ |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| si voi votam bradut artifial
"tine" mai mult si nu face mizerie |
|
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Desigur,natural.Fara miros de brad in casa e cam aiurea... |
|

| ANDREEA&BIANCA wrote:Desigur,natural.Fara miros de brad in casa e cam aiurea...
eu iau cateva crengute "pt. miros" |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| ira_tgr wrote:si voi votam bradut artifial "tine" mai mult si nu face mizerie
Subscriu in totalitate!!!!!
Si la partea cu crengutele!!!!!! Plus niste odorizante de camera cu miros de brad (in orice caz mirosul bradului natural se duce extrem de repede , asa ca.......) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Noi avem bradut artificial de anul trecut. A fost de mii de ori mai frumos. La bradutul natural imi iesea mirosul pe ochi dupa ce trebuia sa stau cocosata sa curat toate acele ramase . |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| natural...no comment |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Curios ca cine opteaza ptr artificial mentioneaza ca scapa de curatenie, etc, etc dar nimeni nu a mentionat ca astfel se mai salveaza un copac, planeta, etc |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| eu prefer un brad natural,si nu pentru miros,ci pentru ca imi place mult mai mult si prefer sa tot curat acele cazute,DAR tot artificial vom avea,pentru ca aici naturali se gasesc doar in ghivece si alea nu imi plac |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| natural |
|
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Totusi o sa luam artificial anul asta pentru ca e mai frumos,nu face mizerie si e...mai ieftin. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Roxanel wrote:Curios ca cine opteaza ptr artificial mentioneaza ca scapa de curatenie, etc, etc dar nimeni nu a mentionat ca astfel se mai salveaza un copac, planeta, etc
Roxanel, si eu vreau sa cred ca daca nu cumpar un brad natural atunci va fi mai bine pentru planeta numai ca in realitate brazii se taie in numar din ce in ce mai mare de la an la an si cei nefolositi sunt fie arsi fie jumuliti. Ca sa se apere vegetatia ar trebui in primul rand sa se reduca numarul taierilor indiferent de numarul cererilor de brad verde.
|
|

| ANDREEA&BIANCA wrote:Desigur,natural.Fara miros de brad in casa e cam aiurea...
ANDREEA&BIANCA wrote:Totusi o sa luam artificial anul asta pentru ca e mai frumos,nu face mizerie si e...mai ieftin.
pai si cum ramane cu mirosul? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ira_tgr wrote:pai si cum ramane cu mirosul? Pai, cel putin eu ca sa-mi satisfac nevoia de miros de brad o sa cumpar o coronita din ramuri verzi de brad pe care o s-o pun pe usa de la intrare(in interiorul casei - ca daca o las afara s-ar putea sa dispara in 5 min). Bradul o sa fie artificial pt ca l-a primit cadou Cristina in anul in care s-a nascut. |
|
|