Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Am votat artificial , insa daca nu o sa reusim sa avem casuta noastra pina la sfirsitul anului am zis ca o sa stam fara bradut. iar daca o sa reusim ce ne-am propus o sa fie artificial din motive financiare .Cel artificial nu mai trebuie cumparat deoarece avem unul destul de frumos si maricel. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| AdrianaC wrote:Eu cred ca vom avea bradutul nostru artificial, daca ii mai rezista crengile si anul acesta  , si probabil voi lua si niste crengute naturale pentru aranjamente prin casa, ca sa miroasa si la noi a bradut.
Si noi am adoptat aceeasi politica ecologista: bradut artificial, cu mici ornamente naturale, pentru parfum.
 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| In mod cert mi-ar place unul natural..mirosul de brad de Craciun, cum bine spunea cineva, daca nu miroase a brad..parca nu e Craciun. Practic insa...la 30 grade +...e cam greu natural... nici nu rezista prea multe zile...asa ca...de 3 ani de cand facem Craciunul in ..pantaloni scurti.. , avem brad artificial. Anul trecut a fost mortal...Christian avea 11 luni...sa vedeti cum l-am "ancorat" cu tot feluri de sfori, sarme, sarmulite...ca sa nu traga Christian de el. Acum, sa vedem anul acesta ce facem..
 (acesta e de anul trecut..)
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ce brazi frumos aranjati ati avut, Mona si Dana! |
|

| Multumim KIKI! |
|

| Acesta mi se pare un avantaj cu bradutii artificiali: sunt perfecti! Adica nu sunt ca cei naturali...aceia au crengi mai rare, mai...moi etc. Brazii artificiali...sunt tocmai buni de impodobit. Dar au un MARE, MARE defect: nu miros a brad!!! :003: |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| monachris05 wrote:Acesta mi se pare un avantaj cu bradutii artificiali: sunt perfecti! Adica nu sunt ca cei naturali...aceia au crengi mai rare, mai...moi etc. Brazii artificiali...sunt tocmai buni de impodobit. Dar au un MARE, MARE defect: nu miros a brad!!! :003:
Chiar la asta ma gandeam si eu studiind pozele voastre. ca sunt mai bogati, mai uniformi, crengile mai dese...dar asa e, nu miroase deloc a brad... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| In fiecare an am avut brad natural si am avut noroc sa gasim si brazi frumosi, cu crengute cat de cat uniforme...si miroase asa bine. Nu imi voi lua niciodata brad artificil...numai pe ala nu-l mai pastram in balcon |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| in nici un caz artificial! mie imi place sa miroasa a brad in toata casa. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Brad verde si natural. Problema e ca noi nu avem nici verde si nici natural Dar nu-i tarziu, poate anul asta schimbam macazul.Anul trecut l-am luat alb si mare.Avea Kaze bradul lui de flacau mic de pus pe masa ca m-am crucit.eu invatata acasa cu brazii naturali si imensi am plans cand am vazut starpitura aiai mica de brad Asa ca mi-am luat consoarta de toarta si hai la cumparat brad insa aici nu gasesti natural,cel putin eu nu am vazut. Asta e bradul nostru de anul trecut
 |
|

| Mihaela, ce brad frumos....alb ca zapada! E totusi ciudat, am vazut si pe aici brazi albi..nu stiu de ce mi se pare ciudat, probabil obisnuita cu brazii verzi...si ii prefer pe cei verzi...daca s-ar putea...naturali! Aici se gasesc naturali, dar cum cred ca am mai spus, nu rezista la temperaturile de Craciun de...30 grade plus! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mie-mi plac si cei naturali, dar si cei artificiali si am avut si si...aici nu am vazut brazi naturali sa miroasa, motiv pt care am optat pt un brad artificial pe care-l punem in fiecare an, iar mirosurile le substitui cu lumanari parfumate cu miros de pin, glade-uri de priza cu miros de brad, potpourri uscat si lichid...avem un bradut natural in fata casei si cred ca va arata foarte frumos cu instalatii pe el, asa ca de acum incolo vom avea mereu 2 braduti de sarbatori , unul in casa si unul afara. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Imi place bradul natural,dar aici nu prea gasesti si cred ca daca gasesti este foarte scump asa ca avem artificial nu face mizerie cu toate ca asa cum a-ti zis si voi nu miroase a brad. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/13/2006 Mesaje: 39
| Si mie imi plac brazii naturali.Parca nu este Craciun daca nu miroase a brad in casa.ABIA ASTEPT CRACIUNUL!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Eu prefer bradul artificial... Nu se scutura, e mai simetric, nu se usuca adica nu-si pierde culoarea, iar daca vreau parfum, cumpar sau fac o coronita pe care o tin pe langa brad... Tinand cont ca stam in garsoniera, cred ca daca as avea brad natural l-as tine in mijlocul camerei... Si mai e o chestie... Noi nu desfacem bradul decat prin ianuarie-februarie, continuand sa ne bucuram de aerul de sarbatori si admirandu-l mai mult timp... Daca bradutul asta artificial pe care il am a scapat de gherutele a 2 pisici, cu siguranta va scapa si din mainile Alexei... Si ca fapt divers, noi nici acum nu am dat jos ornamentele de Craciun de pe lustra, decat pentru a fi curatate! |
|
|