Chestionar intrebare: Ii incaltati pe copii cu botosei, in casa?
Alegere Voturi Statistici
DA 6 46%
NU 2 15%
DA,dar nu cu botosei. 5 38%

Botosei de casa...sau nu?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Sunday, November 19, 2006 9:53 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Am o intrebare pentru voi:ii incaltati pe copii cu papucei de interior?
Eu am observat ca Sara merge mult mai sigura pe ea daca e incaltata cu papucei cu talpa tare, decit daca e in botosei sau in sosete.
La voi cum e?
MNiko
Scris: Sunday, November 19, 2006 9:58 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am primit si botosei de casa, dar pe parchetul si gresia noastra se aluneca cam tare, asa ca i-am luat paantofiori stil ghetuta si pentru in casa. Am observat in ultimul timp ca nu mai are probleme de alunecare cand mai scapa seara pe jos doar in sosete. Poate pt ca deja si-a dat drumul bine la mers.

MNiko attached the following image(s):
18 noiembrie (3).jpg18 noiembrie (7).jpg

Maria & Mario
Scris: Sunday, November 19, 2006 10:04 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mereu are papucei de casa in picioare. Depinde si de ce e pe jos prin casa. La noi predomina parchetul si gresia, deci e bine sa nu aiba piciorushele reci. daca predomina covoarele.....sosete groase .
Mela
Scris: Sunday, November 19, 2006 10:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
la noi e cand cum.adica:sta cat sta incaltata in pantofiori,apoi ii da jos iar eu,sa nu raceasca,ii dau 2 perechi de sosete.dar am observat ca umbla mult mai bine daca e cu pantofi,e mai sigura pe ea.
se gasesc de cumparat botosei cu talpa rigida,ca si cea de pantofi,eu i-am luat tip ursulet,dar ii sunt putin mari si deocamdata nu poate umbla cu ei cum trebuie.
Kiki
Scris: Sunday, November 19, 2006 10:21 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Noi o sa incepem sa ne incaltam in casa, dar nu cu botosi, ci cu ceva cu talpa tare (sandalutze ne-a recomandat doctorul, ca in ghete ar transpira).
stele_pe_cer
Scris: Sunday, November 19, 2006 10:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Am votat NU.Nu il incalt pe Matei prin casa decat in sosete subtiri de vara, indif.de temperatura de afara.Fie vara, fie iarna, are sosete albe in picioare.Singura data cand a primit pantofi in casa a fost in perioada de incaltare "invers", adica cateva zile, si pot spune ca avea picioarele lac de traspiratie.

In perioada de "ridicare in picioare" si de "mers nesigur", i-am dat tot sosete, dar din cele cu antiderapant pe spate, antiderapant care nu ne-a ajutat cine stie ce.

Citisem cu mult timp in urma (cand era Matei in perioada de mers nesigur) ca e bine ca copilul sa mearga cat mai mult posibil in picioarele goale (daca este posibil) sau in sosete subtiri (pe talpa se afla foarte multi centri nervosi care pot fi stimulati/activati numai intrand piciorul intr-un contact cat mai direct cu solul).

I-am cumparat si botosei-iepurasi pe care cere uneori sa ii incalte, ca mai apoi, iute de tot sa vrea sa si-i scoata din cauza caldurii.Asa arata botosesii:

stele_pe_cer attached the following image(s):
dsc05761 (360 x 480).jpgdsc05774 (360 x 480).jpg

Mela
Scris: Sunday, November 19, 2006 10:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
despre botoseii astia vorbeam si eu,asa are si fiica-mea.cam grosi,dar daca pe jos e gresie sunt numai buni.
stele_pe_cer
Scris: Sunday, November 19, 2006 10:57 PM
Nivel

sami wrote:
despre botoseii astia vorbeam si eu,asa are si fiica-mea.cam grosi,dar daca pe jos e gresie sunt numai buni.

La noi kiar si pe gresie, Matei tot transpira in ei.Si afara, cat a fost de frig acum vreo spatamana-doua, noi nu trecusem la ghetute de iarna, ca in momentul venirii de afara si al descaltarii, Matei avea picioarele calde - calde.Probabil abia la un ger mai puternic sa inauguram si noi cele doua pereki de ghetute groase, de iarna!
MNiko
Scris: Sunday, November 19, 2006 11:04 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu de felul meu sunt mai friguroasa, si chiar si vara stau cu sosete si papuci de casa. Mi-e cam frica sa o doar cu sosete, mai ales ca la munte e mai rece de obicei.
sousourel
Scris: Monday, November 20, 2006 9:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Noi am apelat, de cand a venit frigul, la ... sandalutele de asta-vara sic pe care le tocim in continuare prin casa.. cand cu ele, cand fara, cand una da alta ba .... cum se nimereste.
PrincessLilou
Scris: Monday, May 9, 2011 2:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
noi deocamdata nu mergem...doar pasim :)) dar ii pun un fel de sosonei, ca la noi e iarna si e frig...vara as putea sa o las desculta.
noelia
Scris: Monday, May 9, 2011 3:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/16/2009
eu , cand erau mai mici..de ex la Aby pana pe la 7 luni ii dadeam cand statea in fundel si se juca pentru ca , chiar si cu botosei ii erau reci piciorusele...culmea.la manute calda si picioruse reci....dar dupa ce a inceput sa se ridice i-am dat papucei de casa..acum fiecare cum crede ca e mai bine pt puisorul lui.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.