Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/29/2009 Mesaje: 239
| botosei erika attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| erika, frumosi si botoseii! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| am reusit si eu sa fac un botosel/papucel azi pentru un nepotel :) florymarry attached the following image(s):
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Spor sa ii faci si perechea! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/27/2010 Mesaje: 383
| Frumos! Exact ca aici http://www.youtube.com/watch?v=h-KyPb38_Rs&feature=channel. Mie nu mi-a reusit |
|
| multumesc fetele...am uitat k azi e sarbatoare...perechea trebuie sa astepte pana joi...din pacate...am vrut sa o fac azi ca imi tremura mainile de stat...dar mai astept putin :) |
|
|
mie mi-au luat 2 ore sa il fac... |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| flory,ce model frumos mult spor! |
|
| serarg wrote:flory,ce model frumos mult spor!
multumesc |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 131
| Foarte frumoasi botoseii si felicitari celor care au lucrat atat de frumos se vede treaba ca sunt experte. Am insa o nelamurire de ce unele mamici sunt egoiste, fac lucruri atat de frumoase dar unele le tin secret nu vor sa ne impartaseasca si noua celor ce nu ne pricepem foarte bine in acest domeniu secretul de a face astfel de lucrusoare. Noi cerem dar nu prea ne sunt sesizate cererile. Poate ma insel dar ... asta am sesizat eu. Nu vreau sa supar pe nimeni si nici sa judec imi spuneam doar parerea. |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Florymarry,felicitari,ti-a iesit ca si in filmulet Si pe mine m-au mancat astazi palmele ca nu am lucrat |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| corina78 wrote:Foarte frumoasi botoseii si felicitari celor care au lucrat atat de frumos se vede treaba ca sunt experte. Am insa o nelamurire de ce unele mamici sunt egoiste, fac lucruri atat de frumoase dar unele le tin secret nu vor sa ne impartaseasca si noua celor ce nu ne pricepem foarte bine in acest domeniu secretul de a face astfel de lucrusoare. Noi cerem dar nu prea ne sunt sesizate cererile. Poate ma insel dar ... asta am sesizat eu. Nu vreau sa supar pe nimeni si nici sa judec imi spuneam doar parerea. ehe Corina nu esti unica care trece pe aici,am fost si eu in locul si stiu persoane care nu vr sa zica,dar na eu multumesc fetelor care m-au ajutat sunt numai cateva le poti numara e degete.Dar ce anume te-ar interesa,poate te ajut eu! |
|
|
multumesc |
|
| Dari...pana la urma nu am rezistat si am facut si perechea pt papucel...dar asa... sa nu fie nici in 29, nici chiar in 1...pe undeva printre ele(ora 3) :D...trebuia sa dau deja papuceii la nepotel :) florymarry attached the following image(s):
|
|
|