|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mamibogdan wrote:http://www.liveinternet.ru/users/elefeni/rubric/1628964/page3.html alina,tin sa-ti multumesc personal ptr modelele de botosei,sunt superbiiii! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| multe chestii frumoase aici.e prima oara cand intru aici.am facut si eu botosei sau papucei dar i-am cautat sa le fac poza sa-i vadeti si voi si ce credeti.....nu-i mai am.hainutele care i-au ramas mici lui Patricia i le dau la o cumnata de a mea ca vrea si ea un bebe si le strange.am s-o rog sa ma lase sa le fac o poza,le are in trastero,(cum ar vani in beci)o incapere unde e la subsol si pui lucrurile care nu le folosesti zilnic(pt cele care nu stiu)la tara e podul casei dar la oras in ROMANIA este beciul.vreau sa spun pt mamicile care nu stiu ca in Spania de exemplu nu sunt beciuri.pt ca aici gasesti la orice ora si anotimp tot ce vrei nu se fac zarzavaturi ca la noi,eu de ex.nu am beci |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/2/2011 Mesaje: 55
| am facut si eu niste sandalute unei bebeline de 5 luni lumi71 attached the following image(s):

|
|
| laly wrote:multe chestii frumoase aici.e prima oara cand intru aici.am facut si eu botosei sau papucei dar i-am cautat sa le fac poza sa-i vadeti si voi si ce credeti.....nu-i mai am.hainutele care i-au ramas mici lui Patricia i le dau la o cumnata de a mea ca vrea si ea un bebe si le strange.am s-o rog sa ma lase sa le fac o poza,le are in trastero,(cum ar vani in beci)o incapere unde e la subsol si pui lucrurile care nu le folosesti zilnic(pt cele care nu stiu)la tara e podul casei dar la oras in ROMANIA este beciul.vreau sa spun pt mamicile care nu stiu ca in Spania de exemplu nu sunt beciuri.pt ca aici gasesti la orice ora si anotimp tot ce vrei nu se fac zarzavaturi ca la noi,eu de ex.nu am beci La orase, se numeste Boxa (beci este termenul folosit la sate incaperilor facute adanc in pamant unde poti depozita alimente peste iarna) Si eu am 7 cutii cu hainute ramase mici de la pici, am inceput sa le vand caci nu stiu eu cand fratele meu are de gand sa se insoare sau sa faca copii.
|
|
| lumi71 wrote:am facut si eu niste sandalute unei bebeline de 5 luni lumi,sunt superbi! |
|

Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| imi doresc sa fac si eu fetitei balerini crosetati.aveti cumva schema la acesti balirini .sau sami explicati cum se fac.vreau sai fac o surpriza micutei mele balerine.nu cred ca este greu dar nu am facut niciodata si ..probabil se incepe cu talpa.nu stiu cat sa cresc daca trebuie,unde.....si tot asa.multumesc mult.si va rog sa ma scuzati .sunt incepatoare in ale crosetatului dar ador lucru de mana si stiu ca vor fi foarte apreciati de fetita mihamihaela attached the following image(s):

|
|
| un tutorial pentru botosei bire.anamaria attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumim Bire |
|
Inregistrat: 6/2/2011 Mesaje: 55
| multumesc Ildi. |
|
| multumesc anamaria ptr tutorial! |
|
| Multumim Anamaria pentur tutorial. |
|

Inregistrat: 2/8/2012 Mesaje: 26
| fetelor ma chinui sa ii fac baieteluiluimeu niste botosei..si nu stiu cum sa imnultesc:( nu stiu ma poate ajuta cineva cu o explicatie? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Se introduce croseta in acelasi ochi si se face nr de picioruse dorit |
|

Inregistrat: 2/8/2012 Mesaje: 26
| adk fac cate vreau eu pana maresc cat sa ii fie lui bun? |
|

Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| Am gasit ceva frumos. Eu am incercat si mi-a iesit super ( primul) .
e fisier pdf si e prea mare . cum sa il atasez? claud160 attached the following image(s):

|
|
|