Profil: bontocel
Despre
Utilizator: bontocel
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Thursday, March 30, 2006
Ultima vizita: Saturday, October 1, 2011 4:22 PM
Numarul de postari: 381
[0.04% din toate postarile / 0.05 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Caut medicamentul SUTENT - ramas de la alti bolnavi, gratuit sau cu pret redus
Postat: Wednesday, February 17, 2010 10:47 PM
Suntem alaturi de tine ...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...cry
Subiect: Stare de spirit - 45
Postat: Saturday, January 2, 2010 2:33 PM
sami, insanatosire grabnica! sa treceti usor peste mancarime si sa va bucurati de noul an binecuvantat!pupici

LA MULTI ANI LA TOATATE MAMICILE , PITICII SI TATICII!
sarbatoare :923:

Sa ne fiti ani multi alaturi cu sfaturi , incurajari, vorbe bune, si sa transmiteti mereu acea caldura sufleteasca care trece dincolo de granite si dincolo de ecranele calculatoarelor.

thankyou thankyou

wav
Subiect: Crestin ortodox
Postat: Saturday, January 2, 2010 2:01 PM
topai CE SA MAI ZIC MISHULICA! VEZI TU CUM MA MAI AJUTI CU "MICI SFATURI" CRESTINESTI...EXACT LA MOMENTUL POTRIVIT! topai
LA MULTI ANI PETRECUTI IN LINISTE SI PACE SUFLETESCA DUPA CUVANTUL SFINTILOR iloveyou
Subiect: Klebsiella pneumoniae
Postat: Friday, November 27, 2009 6:57 PM
Va rog, daca ma puteti ajuta sa ma lamuresc cumva despre aceasta bacterie.uff
Elenei i-am facut recent analize la sange si exudat.
Abia in seara asta am luat rezultatul si apar multe modificari la examenul de urina, la sange-acid uric seric sub limita, iar "surpriza" ...la exudat "klebsiella"plans cu urmatoarele antibiotice, in dreptul carora e trecut "sensibil": augmentin, cefalexim, acid nalidixic, nitrofuratoin, norfloxacin ceftazidime.Banuiesc ca acestea sunt medicamentele care se pot administra pt klebsiella.
Acum din ce am gasit pe net am vazut ca e vorba de o infectie urinara cu Klebsiella...dar de ce a reiesit de la exudat?cry
Este grav, tinand cont de faptul ca Elena a avut pneumonie acum 2 luni?
nervi
Subiect: Stare de spirit - 21 -
Postat: Monday, December 3, 2007 9:42 PM
pupici pupici pupici Fetelor.
Asta este cursul vietii..ne nastem...traim..si mult mai important pt noi MAMELE-DAM NASTERE...deci lasam VIATA in urma noastra...si...inevitabil ne stingem...sperand sptre mantuire..angel
Postat: Monday, December 3, 2007 9:27 PM
Cristy ...
Condoleante!..Au mai ramas putini aceia care ne raman un exemplu de urmat...Eu CRED ca EI se duc intr-o lume mai buna..Si mie mi-a murit bunica..Vineri...Dumnezeu s-o odihneasca..ca tare s-a mai chinuit...si nu-mi parea rau ca s-a stins..Si-a savarsit pacatele pe lume asta...
Postat: Monday, December 3, 2007 9:23 PM
Dyasa-ti dea Dumnezeu CREDINTA si tatalui tau PUTERE SA LUPTE CU BOALA....Tot ce pot sa-ti spun e ca Dumnezeu face minuni..Suntem toate alaturi de tine...Pupici Cezarei ca are "grija de tine".pupici
Subiect: Cezara a venit pe lume! Dya este mamica!
Postat: Wednesday, October 31, 2007 7:23 PM
flowers flowers flowers
Felicitari Dya pentru ca ai simtit MINUNEA de a fi MAMA.
Cezara, sa fii sanatoasa , ingeras si sa aduci mii de bucurii in sufletul parintilor tai. angel angel
Subiect: Copii 1-2 ani - Poze, traznai, perle ... partea a V a
Postat: Wednesday, September 19, 2007 10:43 PM
Nu-mi vine sa cred ce mult au crescut ingerasii nostri.angel
flowers flowers
V apupam pe toti.pupici
Subiect: Uter retrovers
Postat: Wednesday, June 27, 2007 10:36 PM
eu am nascut normal.ras dar foarte GREUsic ...dar nu regret nimic.
A fost nasterea grea tocmai din cauza uterului retrovers ( vazut ca in oglinda, adica, inversat)...si am avut colul lung si intr-o parte...si elena nu mai cobora.
Dar asta a fost alegerea mea...SA NASC NORMAL....IN IDEEA CA MAI FAC VREO 2 COPII.hohot ...DAR m-am cam razgandit ...putin...nu stiu pana cand..sic
Spune-i sa nu-si faca probleme, in privinta sarcinii. pupici