Suntem alaturi de tine ...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...
|
sami, insanatosire grabnica! sa treceti usor peste mancarime si sa va bucurati de noul an binecuvantat!
LA MULTI ANI LA TOATATE MAMICILE , PITICII SI TATICII! :923:
Sa ne fiti ani multi alaturi cu sfaturi , incurajari, vorbe bune, si sa transmiteti mereu acea caldura sufleteasca care trece dincolo de granite si dincolo de ecranele calculatoarelor.
|
CE SA MAI ZIC MISHULICA! VEZI TU CUM MA MAI AJUTI CU "MICI SFATURI" CRESTINESTI...EXACT LA MOMENTUL POTRIVIT! LA MULTI ANI PETRECUTI IN LINISTE SI PACE SUFLETESCA DUPA CUVANTUL SFINTILOR
|
Va rog, daca ma puteti ajuta sa ma lamuresc cumva despre aceasta bacterie. Elenei i-am facut recent analize la sange si exudat. Abia in seara asta am luat rezultatul si apar multe modificari la examenul de urina, la sange-acid uric seric sub limita, iar "surpriza" ...la exudat "klebsiella" cu urmatoarele antibiotice, in dreptul carora e trecut "sensibil": augmentin, cefalexim, acid nalidixic, nitrofuratoin, norfloxacin ceftazidime.Banuiesc ca acestea sunt medicamentele care se pot administra pt klebsiella. Acum din ce am gasit pe net am vazut ca e vorba de o infectie urinara cu Klebsiella...dar de ce a reiesit de la exudat? Este grav, tinand cont de faptul ca Elena a avut pneumonie acum 2 luni?
|
Fetelor. Asta este cursul vietii..ne nastem...traim..si mult mai important pt noi MAMELE-DAM NASTERE...deci lasam VIATA in urma noastra...si...inevitabil ne stingem...sperand sptre mantuire..
|
Cristy ... Condoleante!..Au mai ramas putini aceia care ne raman un exemplu de urmat...Eu CRED ca EI se duc intr-o lume mai buna..Si mie mi-a murit bunica..Vineri...Dumnezeu s-o odihneasca..ca tare s-a mai chinuit...si nu-mi parea rau ca s-a stins..Si-a savarsit pacatele pe lume asta...
|
Dyasa-ti dea Dumnezeu CREDINTA si tatalui tau PUTERE SA LUPTE CU BOALA....Tot ce pot sa-ti spun e ca Dumnezeu face minuni..Suntem toate alaturi de tine...Pupici Cezarei ca are "grija de tine".
|
Felicitari Dya pentru ca ai simtit MINUNEA de a fi MAMA. Cezara, sa fii sanatoasa , ingeras si sa aduci mii de bucurii in sufletul parintilor tai.
|
Nu-mi vine sa cred ce mult au crescut ingerasii nostri.
V apupam pe toti.
|
eu am nascut normal. dar foarte GREU ...dar nu regret nimic. A fost nasterea grea tocmai din cauza uterului retrovers ( vazut ca in oglinda, adica, inversat)...si am avut colul lung si intr-o parte...si elena nu mai cobora. Dar asta a fost alegerea mea...SA NASC NORMAL....IN IDEEA CA MAI FAC VREO 2 COPII. ...DAR m-am cam razgandit ...putin...nu stiu pana cand.. Spune-i sa nu-si faca probleme, in privinta sarcinii.
|