Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Kiki, Roxanel, multumim.
Vaccinata am fost in copilarie, nu stiu cat mai sunt de protejata acum, mai ales din cauza tratamentului cu cortizon. |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Noi tocmai am scapat de varicela cu brio Am ingrjit-o ca la carte si totul a fost super bine.Luni merge la gradi din nou Nu am avut probleme mari cu ea in tot acest timp.Medicul mia dat o solutie super,super buna in care Elo chiar nu sa scarpinat mai deloc A si un sirop tot la fel de super bun |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| MULTA SANATATE,Sousourel |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/15/2013 Mesaje: 2
| Nou-nascutul începe viata cu un sistem imunitar imatur si de aceea sunt cei mai predispusi la infectii.Sistemul de aparare al copilului începe sa se dezvolte incet si este nevoie de timp pentru ca acest proces sa se realizeze complet.Eu am trei copii, acum sunt mari, nu au avut bolile copilariei. Nu am folosit antibiotice, fiindca slabeste imunitatea. Si acum le sustin imunitatea cu TRANSFER FACTOR CLASSIC. Este un produs natural din colostru. Este bun si pentru nou nascuti si pentru adulti.
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ar trebui sa ne ingrijoram daca copilasii nu au facut bolile copilariei pana la 8-10 ani? Cea mare a facut doar varicela. Eu pana la scoala le-am facut pe toate si dupa spusele mamei , am trecut usor peste ele. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Si a mea tot numai varicela |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu am 32 de ani si am facut doar rubeola. Sara a facut pojar dar n-am luat de la ea, zicea dr ca nici nu o sa iau si restul vom vedea cand face Sara ce va fi |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Nici al meu nu a facut nimic si sunt cam ingrijorata din acest punct de vedere. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pai.. nu sunt vaccinati ROR? Si ultimul rapel a fost in cls. I, parca, deci probabilitatea de a lua vreo boala din cele 3, e mica.
Nu stiu daca era vaccinul asta in schema obligatorie cand eram noi mici. Cred ca nu. Cu toate astea, eu nu am facut rujeola si nici nu am de gand sa mai fac. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Unele boli sunt periculoase pentru adulti ... cand esti gravida (rubeola) sau pot da sterilitate la barbati (oreionul ).
Ba da suntem vaccinati dar imi aduc aminte de colegi de-ai mei cand au facut la liceu ... tare greu le-a fost si cu recuperarea fizica si cu scoala. Lipsesti 3 saptamani de la scoala ... d-aia zic ca unele boli e bine sa le faci mic , la gradi. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Sunt vaccinati ROR cu rapel in cls I, iar pentru generatia noastra, probabil ca suntem imunizate prin vaccinuri sau boala propriu-zisa in copilarie...insa Eu am facut oreion de 2 ori, ultima oara in cls a V-a, nu sunt foarte convinsa ca imunizarea e pe viata. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mandra mea nu a facut vreo boala a copilarii cu toate ca acum 3 ani,eu am facut varicela( nu a fost tocmai placut!)si a stat in casa cu mine tot timpul.Eu am refuzat vaccinul ROR de la inceputul clasei 1.Si nu l vom mai face ... |
|
|