Bolile alergice
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Thursday, April 24, 2008 9:10 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
mariuta wrote:
De ceva vreme ma confrunt cu o tuse seaca pana imi vine sa vars. Am fost la medic, am facut chiar si radiografie pulmonara si idr, nimic.closedtopic
am in antecedente astm bronsic alergic, de la 14 ani nu am mai avut nicio criza de astm, ma gandesc cu groaza ca ar putea reveni acele crize. e posibil si pe sistem nervos, am sesizat ca totul se intampla cand mi se "aprind fitilele". azi am fost cat pe ce sa-mi aprind si o tigarauff , noroc ca m-a gonit repede tusea si mirosul greoi de gudron

Mariuta din ceea ce am citit eu am inteles ca femeile care in copilarie au suferit de diverse forme ale bolilor alergice si au scapat de ele cu vartsa e posibil sa recidiveze dupa o sarcina sau chiar in timpul sarcinii. Sanatate multa iti dorim.
Lilly of the valley
Scris: Friday, April 25, 2008 5:37 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
MNiko wrote:

Mariuta din ceea ce am citit eu am inteles ca femeile care in copilarie au suferit de diverse forme ale bolilor alergice si au scapat de ele cu vartsa e posibil sa recidiveze dupa o sarcina sau chiar in timpul sarcinii. Sanatate multa iti dorim.

Multumescflowers
MNiko
Scris: Friday, April 25, 2008 9:00 AM

mariuta wrote:

Multumescflowers

pupici pupici
TeosOf
Scris: Friday, April 25, 2008 9:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Mariuta, si eu am avut o tuse seaca timp de 3 saptamani. Mi-a trecut miercurea aceasta. Cand ma apuca ma tinea criza si 20 de minute uneori. Imi venea sa si vars, dar rareori se intampla si f putin. Ma durea si pieptul, dar nu pe dinauntru, nu stiu cum sa explic acea durere, poate la nivelul muschilor. Nici n-am mai iesit din casa prea des, de teama sa nu ma apuce o astfel de criza, ca foarte urat faceam. Ma inroseam toata si imi dadeau si lacrimile. Nu sunt suspecta de astm si nici in familie nu am pe nimeni. Cred ca a fost altceva, iar aceste saptamani au fost groaznice. Mai mi-am revenit cand am luat sirop Stodal, dar nu se poate lua multe zile. Iti doresc multa sanatate.
Lilly of the valley
Scris: Saturday, April 26, 2008 10:13 PM
Nivel

iti multumescpupici
din pacate cred ca e alergic, pt. ca de 2 zile iau aerius si nu mai tusesc.
sousourel
Scris: Sunday, April 27, 2008 1:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Sanatate multa Mariuta si pupici de la mine! Primavara pot aparea astfel de manifestari, mai ales daca ai avut timp mai lung viciul...acela, stii tusic
MNiko
Scris: Sunday, April 27, 2008 9:52 PM

Mariuta, imi pare rau ca ai iar probleme de acest fel. Sanatate multa.
Lilly of the valley
Scris: Monday, April 28, 2008 7:29 AM
Nivel

Mada, Miha pupici pupici va multumesc
Alina
Scris: Monday, April 28, 2008 8:44 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Mariuta, sper ca esti bine.pupici angel
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, April 29, 2008 12:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Noi i-am facut Phadiatop-ul lui Matei la varsta de 1 an si cateva luni, nu imi amintesc exact varsta, si a iesit negativ.Dar copilul facea nite alergii atat de urate ca "acuratetea" testului mi s-a parut irelevanta.
MNiko
Scris: Friday, June 6, 2008 9:47 AM

koko2008
Scris: Sunday, March 15, 2009 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Am ajuns si la topicul acesta...Evelina este alergica la lapte si la albus de ou.Cum mi am dat seama...La 6 luni i am dat branzica si mi a vomat tot ce a papat chiar mai mult de atat si s a umplut toata de bube.M am speriat foarte tare si am fugit la spital.Asistentele urlau la mine ca i am dat prajituri cu crema(la 6 lunifool fool ) I au facut o injectie si ne au oprit peste noapte acolo.Ne au zis ca nu are cum sa fie de la branza sa incerc cu iaurt sa schimb laptele din care am facut branzica..Asa am facut si din nou aceeasi povestebanghead banghead disputa1 Am fost la dermato,la alergolog si nic o noutate.Am renuntat la lactate si i am dat san si pe la 10 luni i am dat lapte Nan 2 HA.La 1 an mi a facut aceeasi poveste la albus.As vrea sa i fac testul acela Infant P...L a facut cineva,unde,cat costa??
Lilly of the valley
Scris: Sunday, March 15, 2009 7:02 PM
Nivel

koko, mergi la un alt medic alergolog. asistenta aia probabil nu a auzit de alergie la lactoza si albumina.box2 fool
Si fetita mea sufera de alergii alimentare la alune, in special, dar ele sunt provocate si in prezenta unor aditivi alimentari. fugim de alimentele procesate industrial cat putem. mai rau e ca ne confruntam si cu alergii cutanate si respiratorii, in prezenta polenului. si ma gandesc cu groaza ca incepe sezonuluff uff
testele astea sunt destul de costisitoare si traumatizante pt. copil. de regula ti se ia o monstra de sange, dar noi am fost testati si clasic cu contact in mediu.pale
koko2008
Scris: Sunday, March 15, 2009 7:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
E alergie la proteina din lapte de vaca (si laptele nostru contine lactoza si am alptat o pana la 10 luni)Ce e rau e ca nu poate manca lactate ..f importante pentru dezvoltarea eicrynu mai zoc ca nu poate merge la gradi.La alergolog ne zis ca are dermatita atropica ,sau cam asa ceva,ne a dat zyrtec si o crema dar in rest nu ne a zis nimik.Pe mine ma interesa de ce are asa alergie sa ma lamureasca intr un fel..noi n am auzit pana la eve de asa ceva.
Lilly of the valley
Scris: Sunday, March 15, 2009 7:29 PM
Nivel

in comert exista lapte fara acea proteina, Parmalat Zymil, daca nu ma insel, dar nu sunt sigura 100%, sau lapte de soia.
raman la parerea ca trebuie sa mai consulti un alergolog.
multa sanatate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.