Bolile alergice
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Thursday, April 8, 2010 4:59 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Cristina, imi pare rau pentru alergia violenta pe care-o faci de la soare pupici! Ai grija sa nu mai pleci de acasa fara crema de protectie maxima pe tine! Citisem pe undeva ca Neutrogena a scos o crema cu SPF 100 pentru persoanele cu pielea foarte sensibila. Poate o puteti gasi.
Vara sunt indicate lotiunile de protectie si celor fara probleme, iar pentru copii sunt indispensabile. Cu cat e spf-ul mai mare, cu atat mai bine, fara sa uitam reaplicarea la 1-2h daca ne expunem la soare.

Shirel, sanatate multa lui Oshri! computerlove Crema de galbenele este foarte buna; daca cauti pe net o sa gasesti o gramada de afectiuni ce se pot trata cu aceasta crema-minune. O poti incerca la Oshri, este naturala si poate-i face bine computerlove!
vanina
Scris: Monday, April 26, 2010 8:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Shirel abia acum am vazut mesajul tau sorry . Sabin a scapat de eczeme ras dupa ce l-am dat cu crema Mustela Stelatopia si Mustela Stelatria. Nu stiu care dintre ele si-a facut efectul mai tare pentru ca le-am folosit simultan ras . Cam dupa doua saptamani a scapat de eczemele infectate, dar s-a vazut efectul inca din primele zile. Incearca mai intai aceste creme, cortizonul este periculos pentru copii in special. Eu nu inteleg de ce niciun medic la care am fost pana acum nu mi-a recomandat mai intai produsele astea, ci imediat mi-au prescris unguente pe baza de cortizon si aerius, care nu aveau decat un rezultat temporar cry .
Acum ii apare foarte rar cate o eczema, dar numai atunci cand nu-l mai dau o perioada cu crema hidratanta (mai uit sic ).
Lilly of the valley
Scris: Sunday, May 2, 2010 4:26 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
madanuta wrote:
Of, alergiile astea...Shirel imi pare rau pentru Oshry, cu timpul unele alergii dispar.pupici pupici pupici
Va vine sau nu va vine sa credeti Cristina mea e alergica la soare. Eu, una pana la ea nu am mai auzit.
Cand era micuta a avut o forma usoara de ihtioza, pe ea nu am spalat-o cu burete de cand a fost diagnosticata si doar cu cele mai usoare sapunuri si geluri de dus. Are o piele foarte sensibila.
Acum vreo 5 ani am descoperit ca e alergica la soare, dupa o zi de plimbare in soare cu capul neacoperit (pentru care imi vine si acum sa-mi dau pumnibanghead banghead banghead ), i s-a umflat fata , atat de rau ca ne-am speriat rau. Spre seara am zis ca se mai dezumfla, dar nimic, ne-am dus la urgente ca avea si buze umflate si ne-a fost teama ca se va umfla si limba. I-au facut hemisuccinat si a inceput sa se dezumfle. De atunci, avem grija mai multa.

Dar cine s-a gandit ca in aprilie ii va dauna soarele. Dumnica a fost si soare si vant si s-a umflat putin la fatza si a facut niste bubite mici, mici care au mancat-o de nu mai putea. Of...acum cautam palarii cu borul foarte mare pentru vara...

probleme asemanatoare are si fii-mea, chiar si daca face febra. (urticarie colinergica)
pe langa creme de protectie, palarii, ascuns de soare, caldura excesiva noi combatem mai complex, cu imunoglobulina antialergica - injectabil (iar in martie am inceput sezonuluff )
zaza_
Scris: Sunday, May 2, 2010 8:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Madanuta, cand cumperi creme de protectie sa te uiti la compozitie. Sa nu cumperi ce are PARABENI(metilparaben si alti compusi de acest gen). Sunt cancerigeni...
Ange blanc
Scris: Monday, August 1, 2011 4:47 AM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Trebuia sa-mi fac abonament la topicul asta. cry cry cry
Anelise
Scris: Thursday, October 27, 2011 12:52 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Si noi ne-am confruntat cu o alergie puternica saptamana trecuta, din pacate nu stim cauza. Eu am fugit la medic ca am crezut iar ca o fi varsat de vant. Avea bubite multe pe spate, picioare si cateva pe burtica; se scarpina foarte tare si imi spunea intr-una ca o doare bubitza, plus ca aveau si un soi de lichid. oare Doctorita m-a asigurat ca seamana cu varsatul de vant, dar totusi nu e. Asa ca am tinut-o o saptamana in casa, mi s-a prescris Claritine, plus mixtura mentolata. Vad ca am scapat. S-au uscat si deja se trec. angel
amalia
Scris: Tuesday, December 25, 2012 9:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/24/2009
si fetita mea are o alergie la acarieni si ne-a fost prescris STALORALdar intre timp am racit si nu l-am putut incepe ,speram ca dupa sarbatori sa mergem la alergolog pentru primaadministrare.Sanatate multa va doresc!

iepuras23
Scris: Wednesday, February 27, 2013 2:49 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/27/2013
ceee
Anelise wrote:
Si noi ne-am confruntat cu o alergie puternica saptamana trecuta, din pacate nu stim cauza. Eu am fugit la medic ca am crezut iar ca o fi varsat de vant. Avea bubite multe pe spate, picioare si cateva pe burtica; se scarpina foarte tare si imi spunea intr-una ca o doare bubitza, plus ca aveau si un soi de lichid. oare Doctorita m-a asigurat ca seamana cu varsatul de vant, dar totusi nu e. Asa ca am tinut-o o saptamana in casa, mi s-a prescris Claritine, plus mixtura mentolata. Vad ca am scapat. S-au uscat si deja se trec. angel

anelise,am un baietel de 3 ani jumatate,ne-am mutat intr-o garsoniera in noiembrie si nu am avut nici o problema cu muscaturi de tantari sau alte alergii,de o saptamana jumatate andreiutul meu este plin de bube mari unele cu lichid in ele,in special la incheieturi,nu pot sa spun ca este o alergi caci ieri am descoperit si cauza muscaturilor,au aparut plosnite in camera, nu stiu de unde ,nu stiu cum,mai am o fetita de aproape 2 anisori,ea nu este muscata nu are nici o buba sau bubita pe ea,dar in schimb baietelul e plin de bube,zi i-am dat prima data cu mixtina mentolata ca sa nu se mai scarpine , am omorat o plosnita in timpul zilei ,urca pe perete,probabil in ascunzatoare,era plina de sange ,si una am omorat azi noapte in timp ce isi cauta victimain pat,adica copilul meuceee .sincer nu stiu ce sa ma fac, eu toata ziua simt ca am o mie de goange deastea pe mine,ma mananca pielea numai sa ma gandesc la ele.astazi cand am inceput sal dau cu mixtina mentolata am vazut pe el o pata mare pe aproape tot abdomenul,si apare ca niste bubite mici de tot pe el,nu stiu ce sa ma fac.nu am avut probleme cu alergiile ...help
sousourel
Scris: Monday, March 4, 2013 6:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Pentru mine alergia este un inamic invizibil si foarte rautacios. Ne chinuie cu prezenta si in absenta, cu amenintarea recidivelor. Victor sufera de o forma combinata de alerie respiratorie la alergenii din aer si o alergie la proteina de lapte. De un an tine regim de lactate si este greu pentru el si pentru mine. Din fericire, cred si sper, cu un anumit tratament homeopat am facut progrese. Asteptam polenurile din primavara sa vedem daca recidiveaza.
kali
Scris: Tuesday, March 5, 2013 9:12 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si pe Eric il banui de ceva alergii. Trebuie sa ajungem la medic neaparat!
misha
Scris: Monday, March 25, 2013 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Fetelor, cititi cu atentie prospectul medicamentelor antihistaminice care sunt prescrise copiilor vostri. Au efecte adverse din cele mai nedorite! V-as recomanda in schimb alternativele naturale, cum sunt formulele celor de la Dacia Plant sau altele (nu fac reclama, dar pe acesta il am momentan in casa). Multa sanatate!
popa ionut
Scris: Sunday, October 13, 2013 10:19 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/13/2013
Buna ziua.Fac culturism de vreo cativa ani si a trebuit sa mananc cantitate de carne destul de mare.In timp ce imi urmam sportul la vreun an si jumate a inceput sa imi fie scarba de carne .Am continuat sa mananc ca faceam sport si nu putea sa i-au proteinele din alta part.Dupa aia au inceput sa m-i se inroseasca mainile aveeam mainile ca arse cu o crusta tare si dupa aia a avansat in reflux.Nu stiu daca era reflu insa incepusem sa ma balonez si mai multe chesti.Incepusem sa am alergii si reactii alergice stare de oboseala ,curgea nasul,stran uturi,pete rosii,indigestie,balonari la orice aliment care continea proteine animala.Nu mai stiam pe ce drum sa o iau.Doctori ma trimitea sa iau aerius si sa dau bani peste bani la toate controalele.Toate pana Acum 2 zile.Am inceput sa beau zeama unei lamai stoarse cu o lingurita de miere si vreo 150 ml apa peste.A doua zi am baut zeama a doua lamai.Dimineata pe stomacul gol si inainte de maza de pranz a doua.Oameni buni am mancat carne si nu mi-a mai iesit nimic.Am venit aici sa va spun si voua ca m-am simtit obligat intr-un fel sa dau mai departe .Inainte de orice medic de orice control de orice imbuibare cu tot felul de pastile face-ti chestia asta cu zeama de lamaie pe perioada nedeterminata.La urma urmei zeama unei lamai este 90% din nevoia noastra de vitamina C zilnica.Rolul vitaminei C este esential aparari sistemului imunitar impotriva tuturor bolilor alergii etc care si ele la randul lor pot provenii de la bacterii virusi in cazul copiilor viermisori etc etc.Tinand cont ca acest site este in legatura cu alergii la copii presupun ca la copii se va da jumate sau zeama unui sfert de lamaie.Depinde de greutate,varsta.Face-ti asta cu zeama de lamaie.Nu intrati in pastile direct.Orice tip de alergie nu are importanta.Sanatate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.