Boli cutanate alergice : Urticarii, Eczeme, Prurigouri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
g_nicoleta2000
Scris: Friday, June 25, 2010 2:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Sousourel, cum a fost la medic cu problema ta?

Vai de mine cate buboase pe aiciuff . Stim cum este ca si pe noi ne iubesc bubele de nu mai scapam de ele. Eu am reusit cu suc de aloe vera sa-mi imbunatatesc calitatea pielii dar trebuie rabdare.
As mai recomnada si extractul de coacaz negru luat dimineata pana in ora 8, este un foarte bun antialergic.
vanina
Scris: Friday, June 25, 2010 2:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Este buna si pentru eczeme acea crema? Se poate folosi si pentru copii?
alexandrabogdan
Scris: Friday, June 25, 2010 8:00 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
g_nicoleta2000 wrote:
Sousourel, cum a fost la medic cu problema ta?

Vai de mine cate buboase pe aiciuff . Stim cum este ca si pe noi ne iubesc bubele de nu mai scapam de ele. Eu am reusit cu suc de aloe vera sa-mi imbunatatesc calitatea pielii dar trebuie rabdare.
As mai recomnada si extractul de coacaz negru luat dimineata pana in ora 8, este un foarte bun antialergic.

multumesc
TeosOf
Scris: Friday, June 25, 2010 8:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
vanina wrote:
Este buna si pentru eczeme acea crema? Se poate folosi si pentru copii?

Pt o eczema a folosit-o sotul meu. Pt copii, nu stiu. Ar trebui sa scrie pe prospect.
Maria & Mario
Scris: Sunday, February 27, 2011 5:29 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Ma declar si eu exasperata si total depasita de situatie ! Vladutzu are , dragul de el, urticarie si im mananca pielicica si se scarpina de numa numa ! Am fost de 3 ori la medic ( diferiti ), am fost la Dr on duty la 2 farmacii , consultat diferite opinii ...... nu e nimic pe piata care sa ne scape de problemutza definitiv !
Am incercat Siropel ( Cloranfenamina ) , un produs farmaceutic pastos ( talc ) pentru calmat mancarimile, un butoi de crema pentru eczema , care hidrateaza si calmeaza ( medical si asta - nu la liber ) , schimbat detergentul, schimbat gelurile de dus si de par , mancat fara chestii care ar putea induce mancarimile etc etc ..... NIMIC nu functioneaza !
Teste alergogenice nu se fac pe copii asa mici , ca include intepatura de ac ...... si nu putem determina axect daca e de la alimentatie, din mediu , din expunere la * ceva * anume ...... si toata lumea imi spune : they grow out of it ! Welll , CAND ???ca nu mai am rabdare !
Si ma apuca groaza ca vine caldura , transpira si e mai rau ! plans

de astazi incercam alt detergent pt hainutzele de corp si alt gel de dus ! Doamne ajuta !
monica irimia
Scris: Sunday, February 27, 2011 6:45 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Maria, sa va ajute Domnul sa scapati de problema. Sanatate multa lui Vladutzu. pupici
alexandrabogdan
Scris: Sunday, February 27, 2011 6:48 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
Maria & Mario wrote:
Ma declar si eu exasperata si total depasita de situatie ! Vladutzu are , dragul de el, urticarie si im mananca pielicica si se scarpina de numa numa ! Am fost de 3 ori la medic ( diferiti ), am fost la Dr on duty la 2 farmacii , consultat diferite opinii ...... nu e nimic pe piata care sa ne scape de problemutza definitiv !
Am incercat Siropel ( Cloranfenamina ) , un produs farmaceutic pastos ( talc ) pentru calmat mancarimile, un butoi de crema pentru eczema , care hidrateaza si calmeaza ( medical si asta - nu la liber ) , schimbat detergentul, schimbat gelurile de dus si de par , mancat fara chestii care ar putea induce mancarimile etc etc ..... NIMIC nu functioneaza !
Teste alergogenice nu se fac pe copii asa mici , ca include intepatura de ac ...... si nu putem determina axect daca e de la alimentatie, din mediu , din expunere la * ceva * anume ...... si toata lumea imi spune : they grow out of it ! Welll , CAND ???ca nu mai am rabdare !

de astazi incercam alt detergent pt hainutzele de corp si alt gel de dus ! Doamne ajuta !

oare chestiile bio nu ar ajuta? ma refer la detergenti si din astea
Mela
Scris: Monday, February 28, 2011 8:51 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Oana,eu prntru urticaria Larisei folosesc Zyrtec. ai incercat?
ingerash
Scris: Monday, February 28, 2011 2:26 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Maria & Mario wrote:

Incearca la magazinele naturiste,poate au ceva sau la chinezii cu remedii alternativethumright Multa sanatate,flacaului!computerlove
iozefina
Scris: Thursday, March 3, 2011 10:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/2/2011
fetelor, si pe mine m-a disperat dermatita. am n baietel de 1 an si 3 luni si de cateva luni i-au aparut pe picioare niste bubite , care seara se inrosesc si il mananca rau, uneori sunt uscate. am incercat cu tot felul de siropuri , creme, nu doarme noaptea , este f agitat , astazi am ajuns la capatul puterilor, sunt chioara de somn , nu mai stiu nici cum ma cheama si am facut o programare la brasov la dermatolog. sper sa-i dea de cap ca nu mai pot. am vazut ca si voi ati trecut prin asa ceva. daca aveti ceva sfaturi le primesc cu mare drag. dupa consultatie va tin la curent
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.