Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| [quote=sandica80]Am terminat un bolero de ceva timp si astazi fiind vreme frumoasa, l-am scos la plimbare
minunat...sa-l porti sanatoasa!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Fetelor, va multumesc tare mult ! Cate un pupic la fiecare |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/9/2010 Mesaje: 14
| Multumesc mult duchess, scuze dar nu am mai avut timp de calculator in ultimul timp si nu am reusit sa vad raspunsul de la tine, sper sa pot deslusii modelul si sa il incerc intr-o zii.Multumesc inca odata. |
|
Inregistrat: 10/22/2010 Mesaje: 327
| dianastyle wrote:Multumesc mult duchess, scuze dar nu am mai avut timp de calculator in ultimul timp si nu am reusit sa vad raspunsul de la tine, sper sa pot deslusii modelul si sa il incerc intr-o zii.Multumesc inca odata.
Cu multa placere! Intradevar, munca e de chinez, dar si rezultatul ar fi pe masura! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| poze pentru inspiratie fara schema bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Cum ar arata cel verde daca l-as evaza de sub sani, nu doar din talie? |
|
| incearca sa vedem si noi |
|
| imi place "tunica-vesta" gri, cu ajutorul vostru poate o voi si tricota o zi buna si la cat mai multe minunatii |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| curaj motanel astept sa vad am facut si eu un model simplu pai de incepator Ruth attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Frumos! sa-l porti sanatoasa! L-ai facut albastru, vrei baiat? Sa-ti triasca si a aiba noroc! |
|
Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| A iesit foarte bine,zic eu!Sa-l porti sanatoasa!!La cat mai multe!! |
|
| Ruth wrote:curaj motanel astept sa vad am facut si eu un model simplu pai de incepator
Super...la cat mai multe minunatii |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| ruth,si aici bravo |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| multumesc fetelor |
|
| Buna ziua ! Am vazut boleroul albastru de dama postat de dumneavoastra pe pagina si as vrea tare mult sa il tricotez dar inca nu pot sa inteleg bine schema. Se poate, va rog, doamna Carla sa imi trimiteti un e-mail cu mai multe detalii sau cu imaginile postate dar marite ( document atasat sau alta metoda)? Adresa mea de mail este zamfirescu.lidia@yahoo.com . V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta astfel. Va multumesc si va felicit pt site, l-am vizitat de multe ori, sunt lucruri folositoare si frumoase. Cu stima, Lidia. |
|
|