Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Grozav boleroul Irene. Nu uita de ..explicatii te rugma........... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| Cred ca e cel mai usor lucru tricotat anul asta! Mi-am masurat grosimea bratelor si lungimea de la un cot la celalalt. Pentru aceste dimensiuni am pus pe andrea 60 de ochi (grosimea manecii) si am lucrat un dreptunghi cu lungimea de 70 de cm (distanta de la un cot la celalalt). Am cusut la ambele capete acest "burlan", sa-i zic asa, iar in mijlocul format am pus ochi (si am inmultit la primul rand din 5 in 5 ochi cate 4 ochi) lucrand circular gulerul cu volanase. Nu stiu daca ati intelels mare lucru, dar daca mai aveti nelamuriri voi incerca sa vi le explic. poate se intelelge mai bine din poza din timpul lucrului la guler.
Am mai atasat si un mic trandafiras crosetat, dar aici fiecare are imaginatia bogata si il poate "orna" cum isi doreste. Spor la lucru si voua! Irene attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Laura ,Irene sunt foarte frumoase!Sa le purtati sanatoase!Am si eu unul in plan |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| Felicitari,Irene,este super frumos boleroul tau si culoarea e faina.Spor la lucru in continuare!! |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Irene,foarte frumos boleroul! |
|

Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| Multumesc pentru aprecieri, fetelor! Spor la lucrat si voua! |
|

Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| Buna. Foarte frumoase opere de arta aveti aici . N-am rezistat si am inceput si eu unul |
|

Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
|
bine ai venit printe noi si asteptam sa vedem ce frumusete iti iese.... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Modele cu tipar...si fara.Ultimul e combinat-tricot-croset,imi place muuult carla attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 4/18/2009 Mesaje: 326
| fetele am gasit si eu un model frumos de bolero din pacate eu nu ma prea pricep la tricotat,sper sa va fie util mami si Nicoleta attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| geanyna32 wrote:
bine ai venit printe noi si asteptam sa vedem ce frumusete iti iese....
L-am terminat , dar a iesit mult prea larg Asa ca ... am inceput altul pe dimensiuni mai mici |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/11/2010 Mesaje: 160
| foarte frumos,mami si nicoleta. cand termin ce am inceput, il voi incerca. |
|

Inregistrat: 11/15/2009 Mesaje: 453
| cine ma poate ajuta cu o schema la modelul asta? explicatiile sunt de priso, nu inteleg nimic din ele, din schema e mai simplu pt mine. nici nu stiu ce si cum sa caut pe net sa-l gasesc. tamarisc attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| hop si eu cu un model super ,asa imi pare mie cel putin....cu dedicatie ptr irinuta!ca ea tricoteaza bolerouri! gagaritz attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| gagaritz wrote:hop si eu cu un model super ,asa imi pare mie cel putin....cu dedicatie ptr irinuta!ca ea tricoteaza bolerouri! Cand am vazut ca ai postat, ma gandeam ca ai facut ceva model interesant pe care sa-l fac si eu. Multumesc din suflet ca te-ai gandit la mine. Poate am sa-l incerc intr-o zi, ca si mie-mi place foarte mult. Sunt tot la capitolul bolerouri acum, dar crosetate. (am scule bune care lucreaza singure) |
|
|