|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| kmn wrote:carmen....este superb, modelul acesta l-am inceput si eu dar m-am razgandit, imi place mult, cum ai facut marginile rotunjite? ai vreo schema? Si eu sunt de acceasi parere, este jumatate din patratel folosit sa ii dea o forma rotunjita. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| CarmenV wrote: Si din partea mea un model . Minunat |
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Am facut si eu un bolerou,e primul lucrusor crosetat,sunt multumita avand in vedere ca sunt incepatoare. andrushka attached the following image(s):
|
| Felictari este foarte dragut. |
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Andrushka, am vazut ca te pricepi la toate , era si cazul sa te apuci si de crosetat. A iesit super fain |
| andrushka,e frumos primul tau bolero! |
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Multumesc fetelor!Laudele voastre imi dau curaj sa mai fac si alte lucruri crosetate |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Andrushka tie iti iese bine orice, felicitari e foarte dragutz. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/20/2011 Mesaje: 163
| Imi pare bine ca va place boleroul fetelor, si am o schema si intradevar e o jumatate de floare pe care am desirat-o d 4 ori ca sa imi iasa! Doar ca eu in loc de patratul intreg din fata am facut jumatate.
Scuzati-ma ca nu am mai intrat dar acum a fost din cauza netului care este nehotarat: sa mearga sau sa nu mearga!?cred ca s-a speriat de soare
CarmenV attached the following image(s):
|
|
| Camey multumim pentru schema. Am sa imi fac si eu cu siguranta unul pentur inceput. |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| foarte frumos boleroul , facut din ceva matasos , peste niste bretelute si o piele bronzata e mununat |
|
| un bolero dragut bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
| frumos bolero! |
|
| si aici unul frumos.poate mil fac.chiar am aceasta nuanta bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
| bire.anamaria wrote:si aici unul frumos.poate mil fac.chiar am aceasta nuanta frumoooossss! |
|
|