Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Superb! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| E frumos,sa il porti cu drag! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/30/2009 Mesaje: 363
| Felicitari tuturor pt creatii!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Vali superbe bolerourile,iar cel facut in 1975 ,fara cuvinte .
Mandarina |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Mandarina,superb boleroul! |
|

Inregistrat: 11/15/2009 Mesaje: 453
| am si eu o intrebare: ce dimensiuni are dreptunghiul care formeaza boleroul? am facut ceva mai demult si era prea mic si nici nu am mai incercat, dar cand ma uit pe forum si eu vrea! ah, nu ma vindec de boala asta (tricotata/crosetat), oricat as vrea! D-na Valentina, in 1975 nici nu eram, tot respectul pt munca dv durabila si mereu la moda! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| tamarisc wrote:am si eu o intrebare: ce dimensiuni are dreptunghiul care formeaza boleroul? am facut ceva mai demult si era prea mic si nici nu am mai incercat, dar cand ma uit pe forum si eu vrea! ah, nu ma vindec de boala asta (tricotata/crosetat), oricat as vrea! D-na Valentina, in 1975 nici nu eram, tot respectul pt munca dv durabila si mereu la moda! Al meu are latime 62 cm si lungime 42 |
|

Inregistrat: 11/15/2009 Mesaje: 453
| multumesc mult de tot Carla, am tot cauta pe forum, ca stiam ca ai mai scris odata undeva, dar nu am mai avut rabdare si m-am gandit ca mai bine intreb.
o seara frumoasa iti doresc! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| tamarisc wrote:multumesc mult de tot Carla, am tot cauta pe forum, ca stiam ca ai mai scris odata undeva, dar nu am mai avut rabdare si m-am gandit ca mai bine intreb.  o seara frumoasa iti doresc! Cu placere multumesc |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Am inceput un bolero din patrat.Am terminat patratul.Din nefericire,nu stiu sa mai continui. Cum ar trebui inmultit sa devina cerc?Ce trebuie facut ? Sunt varza..si vreau sa-l termin pana vineri.Helllllppppp |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| alimami wrote:Am inceput un bolero din patrat.Am terminat patratul.Din nefericire,nu stiu sa mai continui. Cum ar trebui inmultit sa devina cerc?Ce trebuie facut ? Sunt varza..si vreau sa-l termin pana vineri.Helllllppppp http://forum.7p.ro/Lucrate-cu-drag-pentru-cei-dragi-----Irinuta.aspx?g=posts&t=11906&p=34 Aici am pus poze din fiecare etapa de lucru. Daca nu te descurci, revin. |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Alimami, cauta si aici la pagina 8, e unul postat de Carla tot pe etape. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Multumesc Irinutza si Madalina, am vazut imaginile,dar nu am explicatii scrise.Cat anume trebuie inmultit?din cate in cate,cum?Indoi,incep sa lucrez pe rotund,dar nush cat sa inmultesc,cum? Imaginile nu m-au lamurit.. sau sunt eu batuta in cap.. |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| alimami wrote:Multumesc Irinutza si Madalina, am vazut imaginile,dar nu am explicatii scrise.Cat anume trebuie inmultit?din cate in cate,cum?Indoi,incep sa lucrez pe rotund,dar nush cat sa inmultesc,cum? Imaginile nu m-au lamurit..  sau sunt eu batuta in cap.. Nu inmultesti nimic. Schimbi doar modelul si atat. Am sa incerc sa pun o poza detaliata sa vezi cum e facut. Stau prost la capitolul poze. |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Alimami, indoi, cosi in jur de 3 cm in lateral, apoi incepi alt model circular, un model pe rotund, nu stiu cum sa zic, poti sa si cresti. Pe masura ce lucrezi, te probezi si iti spune lucrul ce trebuie sa faci...Pupici!!! |
|
|