Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Am vazut Miriam, las ca-l sterg si pun altul in loc. LilianaD attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Daca poti eu am folosit atach, nu mai cum...ai pus altul si mai frumos |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| LilianaD wrote:Ildi ma bucur ca te-am putut ajuta si ca m-am facut inteleasa pana la urma. iti multumesc inca odata,nu am inteles din prima,de fapt nu eram prea atenta,apoi,am realizat,sunt la partea de jos,ai avut o odee de milioane,am inceput si un pic d emineca sa vad daca nu e prea stramta,pare ok,trebuie sa o masor pe julia cind ajunge acasa.te pupic |
|
| kmn wrote:ildi...cel albastru e super frumos si asa de finut, ai o schema la el? hai ca ma uit repede,dac nu e asta,ma voi mai uita,dar numai deseara.trebuie sa ies peste putin, ildi attached the following image(s):
|
|
| ildi wrote:am inceput si un pic d emineca sa vad daca nu e prea stramta,pare ok,trebuie sa o masor pe julia cind ajunge acasa.te pupic
Vezi ca si la maneca mai este o chichita, vezi de cate flori e nevoie sa o cuprinda pe fata undeva mai sus de incheietura, si apoi in functie de asta , scazi din zalele de la plasa.Si eu am facut numai un rand de flori, nu doua. De ex, daca ai 5 flori in partea de sus pentru maneca, si ai facut cate 4 zale/floare, jos o sa ai doar 4 sau chiar 3 flori,depinde cat e necesar , deci trebuie sa scazi 4 sau 8 zale. Iti desenez iarasi o schema , ca la vorbe nu-s prea buna.Scaderile le faci undeva pe interiorul manecii. Daca nu intelegi din schema , clacsoneaza-ma. LilianaD attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 63
| Ildi cum stai cu boleroul pt fetita?Poze te rog...Nu conteaza ca imcepi de sus sau de jos,important este cum scazi, cum le imparti,fata ,spate, mineci,scobitura spate ... |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Liliana, sunt superbe modelele. Multumim! |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Miriam, acum le-am vazut si pe cele puse de tine.Pe al doilea il aveam. Primul e bestial. Acum nu stiu la care sa ma hotarasc sa mi-l fac. |
|
| madanuta wrote:Liliana, sunt superbe modelele. Multumim! Cu mare drag Mada. Vezi ce greu e sa te hotarasti, cu atatea modele frumoase. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Imi trebuie si mie un bolero sa-l port peste rochite in zilele racoroase.Are cineva schema la asta ? Poza e luata d epe Breslo de la cineva si-mi place la nebunie cum arata si asa mi-ar place si mie unul. oanamaria attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce modele frumoase ildi, dana...multam |
|
| Nicolleta C wrote:Ildi cum stai cu boleroul pt fetita?Poze te rog...Nu conteaza ca imcepi de sus sau de jos,important este cum scazi, cum le imparti,fata ,spate, mineci,scobitura spate ... nicoleta,liliana,mersi ptr explicatii.stau bine la capitolul bolero,mai am minecile,ma gandeam si eu ca va trebui sa scad un pic din zale,iata-l ildi attached the following image(s):
|
|
| Waw!Iese superb! |
|
| Mama ,mama ce mandra o sa fie fata ta cu un asa bolero.Felicitari Ildi
Oana uite o schema de ananasi pentru boleroul asta. LilianaD attached the following image(s):
|
|
| Multumesc frumos Lilisor! |
|
|