|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Superb si ce colega frumoasa ai! Sa-i spui ca este foarte admirata cu noul bolero! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumos tare boleroul ,sa il poarte cu drag colega ta |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| flori,oana,anabella! l-am lucrat pentru directoarea noastra,dar trebuia sa fac poza cuiva si cum aceasta colega este fan crosetate.... o sa vad cand il va imbraca d-na director,poate-i fac poza,pe dumneaei sta mult mai bine va pup si spor si voua la lucru! |
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Serarg te pui bine cu directoarea? |
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| D-na Vali, ce dragutza santeti... serarg frumos bolerou, si pe colega sta foarte bine |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/30/2009 Mesaje: 363
| Frumos bolero serarg |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Serarg, a iesit foarte frumos boleroul! |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| vali m-ai bine dispus de dimineata....nu,directoarea noastra este o persoana mai mult decat corecta...deci,nici o sansa,recunosc ,doar ca o admir si pozitia mea se datoreaza celor invatate de la dumneaei miriam,claudiana,madanuta |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| g balean: Liliana D jachetele tale nu prea par lucruri de incepatori...
Sunt primele si singurele lucruri realizate cu croseta.Am mai tricotat cand eram in liceu,dar e mult deatunci toata treaba e sa ai indemanare.Sa crosetez m-a invatat mama unei prietene la care am vazut o gramada de asfel de jachete in toate culorile,in ianuarie,acum doua luni ,cand am fost acasa.Am avut noroc ca,avem aceiasi masura,deci jacheta gri am copiat-o, pas cu pas, dupa cea a prietenei mele,inclusiv numaru de ochiuri,tanti ma invatat modelu ca pe prost...si a mers bine treaba.Doar culoarea difera,o fi plagiat? La urmatoarele doua,mi-am pus eu mintea la contributie,dar nu vreti sa stiti cat am desfacut,cred ca daca pateam asa de prima data,ma lasam pagubasa. Intre timp v-am descoperit pe voi si am prins curaj,adica am vazut ca nu sunt prima care desface. In rest ,nu stiu sa fac o caciulita,dar nu-i bai, o sa invat cand vine vremea.Iar cu diagramele,abia acum m-am lamurit cum sta treaba cu liniutele alea. Fetelor care m-ati incurajat,va mulumesc din suflet,o sa continui,ca vorba lui Irinuta,e contagioasa boala asta.Am inceput o vestuta din resturile ramase ,ca ma mananca degetele,cand o sa-mi iau fire trecem la lucruri mai marete,pana atunci...asta fac
LilianaD attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Serarg,felicitari,este printre cele mai reusite bolerouri vazute pe-aici.Daca as sti ca mi-ar reusi si mie asa as incepe si eu unul,dar am vazut ca modelul asta de bolerou a dat de furca la multe fete.Tie ti-a iesit perfect,inca o data |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Serarg este superb boleroul!Felicitari!!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 196
| Pentru Liliana D: Succes! Cu putin efort si ambitie, poti invata multe de aici! Gina B |
|
| Pentru Serarg: Felicitari!:024: Este modelul de la boleroul rosu, in spaniola?
|
|
| Iata si boleroul meu, la care m-am chinuit mult... Ce parere aveti?
Gina B. g_balean attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Gina din poze vad ca este foarte frumos si vine ca turnat. |
|
|