|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/30/2009 Mesaje: 363
| Irinita m-ai omorat cu boleroul asta !!! unde ai gasit firul pufos de pe margini? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| claudiana wrote:Irinita m-ai omorat cu boleroul asta !!! unde ai gasit firul pufos de pe margini? Boleroul asta cu care te-am omorat, este exact ca si al meu, cel negru pe care l-am facut atunci cand m-a scos doamna din magazin. Blanita e ... de pe raftul de pe care cumparati si voi fire. Se poate folosi si fir Vegas. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Irinuta,si boleroul tau e facut dupa metoda cu dreptunghiul? As face si eu unul,dar nu mi-e clar cum impatur dreptunghiul,pe lungime,sau pe latime? fetelor care a-ti facut acest bolero,va rog lamuritima si pe mine. |
| LilianaD wrote:Irinuta,si boleroul tau e facut dupa metoda cu dreptunghiul? As face si eu unul,dar nu mi-e clar cum impatur dreptunghiul,pe lungime,sau pe latime? fetelor care a-ti facut acest bolero,va rog lamuritima si pe mine. Dreptunghiul meu e de multe ori patrat 42/42 cm. Restul nu e complicat. Daca ai nevoie de ajutor sunt prin zona cu exceptia zilei de maine cand nu voi fi acasa. |
| Irinuta wrote: Dreptunghiul meu e de multe ori patrat 42/42 cm. Restul nu e complicat. Daca ai nevoie de ajutor sunt prin zona cu exceptia zilei de maine cand nu voi fi acasa.
Multumesc.Poate ma incumet si eu,doar sa vad de unde i-mi cumpar atza,ca ce mi-am adus de acasa am terminat-o. Apropo...timp am berechet,vointa cu caru,dar mai i-mi trebuie atze. Asta am lucrat de cand am venit: LilianaD attached the following image(s):
|
| Ai lucrat excelent. Boleroul facut de mine nu e cu nimic mai complicat. Asa ca iti urez spor la cumparat ate si apoi la treaba! |
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| liliana dar ad ca ai lucrat nu gluma si ai facut lucruri foarte frumoase
dupa cum vad tu esti in germania (vecina cu mine)asa ca cauta fire la ZEMAN si REAL sunt preturi foarte bune si mai vezi si DEWANDA .de |
| Flori,de cand am inceput sa crosetez si noaptea vizez tot cu croseta.O fi febra incepatorului?Am mai tricotat cand eram in liceu,atunci duceam lucru la scoala si tricotam pe sub banca,ca si alte colege dealtfel.Pe vremea aia tinerele erau preocupate de lucru de mana,dar e mult deatunci.Au trecut anii si eu nu am mai lucrat nimic,dar acum ca am descoperit croseta si cate se pot realiza cu ea ,vreau sa recuperez,mai mult,as vrea sa-mi invat si fetele sa croseteze cate ceva(daca vad ca au indemanare). Cat despre atze,o sa incerc la Real,celelate magazine o sa ma interesez pe unde sunt,oricum iti multumesc din suflet. |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Liliana bravo |
| Anabela multumesc,si tu lucrezi niste minunatii.... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/30/2009 Mesaje: 363
| LILIANA felicitari!! mult spor in continuare! |
|
| LilianaD wrote:O fi febra incepatorului? Daca acum esti abia contaminata, vei vedea ca se cronicizeaza boala asta. Deci, nu mai scapi de ea. Iti doresc mult spor! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 196
| Frumoase lucruri am vazut aici, de cand nu am mai fost pe forum! Irinuta Liliana D jachetele tale nu prea par lucruri de incepatori... Maine sau sambata va arat si eu boleroul meu.
Gina B |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| liliana!ce frumuseti ai realizat am lucrat si eu un bolero pentru o colega serarg attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| serarg,foarte frumos boleroul,se aseaza perfect |
|
|