Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Salut fetelor!
Vrând sa crosetez un bolero pentru nora mea (asa-i zice lumea,eu îi zic fata mea pentru ca mi-e tare draga)si,nedumirindu-ma cum se lucreaza,tot plimbându-ma de colo colo,am nimerit aici,unde s-au adunat toate fetele dragute,talentate si istete.Ajutati-ma,va rog! .Am gasit ceva pe www.passion-crochet.com/vetements10.html,dar nu ma dumiresc cum vine cu dreptunghiul acela si cusaturile.Care parte a boleroului este?Nu este vorba de traducere.Am tradus,dar.... Ma poate ajuta cineva?Poate alt model! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| asta am tot facut eu in ultima perioada de timp.pacat ca nu e ptr mine  si o sa va arat in curand si cum arata pe cea ptr care l-am lucrat |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| bleaumihaelamariana wrote:asta am tot facut eu in ultima perioada de timp.pacat ca nu e ptr mine  si o sa va arat in curand si cum arata pe cea ptr care l-am lucrat Foarte frumoase, felicitari Mihaela ! Bleumarinul este la moda acum. Sa le poarte cu sanatate !
|
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Arata foarte bine |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bravo |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2008 Mesaje: 70
| anette,cred ca se are in vedere ca dupa ce crosetezi baza (cea cu a,b,c,d), o indoi la jumatate in lungime (cea cu a+b,c+d) si unesti cele 22 cm (pt maneci).dupa care atasezi bordura pt maneci si partea din fata. sper ca am explicat bine.succes!!! |
|
| hai sa va arat ce am gasit pe net bleaumihaelamariana attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| ce frumuseti pe aici... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Toate sunt frumoase |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc mult,Ziukarika!Asa ma gândeam si eu,dar nu am incercat,mi se parea ca vine cam strâmt. Ce minunatii ati postat aici!!!!!!!!Doamne,doar timp de lucru sa ai!MIRIAM,sunt grozave! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| anette wrote:Multumesc mult,Ziukarika!Asa ma gândeam si eu,dar nu am incercat,mi se parea ca vine cam strâmt. Ce minunatii ati postat aici!!!!!!!!Doamne,doar timp de lucru sa ai!MIRIAM,sunt grozave! sant grozave, da, dar nu eu le-am facut ci bleaumihaela !!! |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Stiti cumva cum se face boleroul albastru? Am cumparat niste ata mov, 50% lana si de 2 luni ma tot gandesc ce sa fac!Nehotarata rau, plus ca am inceput inca 2 lucruri si nu mai ies din ele... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/4/2009 Mesaje: 308
| bleaumihaelamariana wrote:asta am tot facut eu in ultima perioada de timp.pacat ca nu e ptr mine  si o sa va arat in curand si cum arata pe cea ptr care l-am lucrat
Ai cumva schema la bolero-ul acesta? |
|
| otilia gergely wrote:
Ai cumva schema la bolero-ul acesta?
este aceeasi schema ca cea de aici, numai modelul difera, daca vrei ti-l dau http://forum.7p.ro/Bluze-crosetate.aspx?g=posts&t=3016&p=17 |
|
| iar , dupa am bagat croseta si am continuat manecile vreo 3/4 din lungime, si apoi am mers crescand la 3-4 randuri ca sa iasa clopotelul, e ff usor, numa sa incepi |
|
|