|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Cu placere Oana. Uite inca una, asta cred ca e mai asemanatoare cu cea a boleroului. LilianaD attached the following image(s):
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| LilianaD wrote:Mama ,mama ce mandra o sa fie fata ta cu un asa bolero.Felicitari Ildi Oana uite o schema de ananasi pentru boleroul asta. mersi mult,liliana.ce zici,mi-a iesit bine pina acum?e primul care-l fac...pina acum doar lucruri mici am facut,caciulite,fulare,apoi o rochita,o fustita,maieu si acum acest bolero...dupa care,incep rochia dar ptr mine de data asta.. |
| ildi wrote: nicoleta,liliana,mersi ptr explicatii.stau bine la capitolul bolero,mai am minecile,ma gandeam si eu ca va trebui sa scad un pic din zale,iata-l
Felicitari Ildi, este superb. |
| ildi wrote: mersi mult,liliana.ce zici,mi-a iesit bine pina acum?e primul care-l fac...pina acum doar lucruri mici am facut,caciulite,fulare,apoi o rochita,o fustita,maieu si acum acest bolero...dupa care,incep rochia dar ptr mine de data asta..
Bravo mamiiii, ai evoluat foarte mult. Abia astept sa vad ce iese din manuta ta, la rochita. |
| grazie mille,mihaela,sei tropo gentile! |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| LilianaD wrote:Cu placere Oana. Uite inca una, asta cred ca e mai asemanatoare cu cea a boleroului. Multumesc !Amsalvat-o si pe asta si dupa ce le scot la imprimanta sa vad de care ma apuc! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Cu mare drag, Onuta. Abia astept sa-l vad gata, la purtatoare bineinteles. |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ildi iese superb |
| Ana wrote:Ildi iese superb mersi mult,ana!poate ne vedem la mare! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165