Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| Oanamaria |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| SErarg,gata boleroul?Am inceput si eu unul negru,sunt la maneci |
|
| carla,chiar l-am probat si am dubii...l-am facut dupa schema de la pag 6 postata de Otilia oare se respecta schema ...cred ca mai am mult,,,,si cred ca mai bine faceam si pieptii,apoi mergeam cu modelul dantelat de jur imprejur adica de lungime e bun,dar in fata...ar mai trebui nu stiu ce sa fac,daca mai fac sa am suficienta largime in fata mi-e ca va fi prea lung
serarg attached the following image(s):
|
|
| Cred ca in acel model marginea dantelata era inegala.eu am facut modelul cu un dreptunghi de 60 cm lung cam de 45 apoi am crosetat roata.am mai facut unul negru,mai am manecile carla attached the following image(s):
|
|
| cred ca trebuia sa fac spatele mai mare...ma voi gandi daca-l desfac sau il fac pachet si ajunge sub un brad spor sa ai Carla ,al tau iese super |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Carla imi place mult cum iti iese.Eu ador modelul asta de bolero -dreptunghi si apoi crosetat roata .Se aseaza si frumos se lucreaza si repede.Am si eu unul in lucru din lana alba. |
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Eu am facut bolerou numai ca dreptunghiul l-am tricotat ( merge mai repede...zic eu) si apoi circular cu croseta si se aseaza bine (sigur depinde si de ...purtatoare) |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Carla ce frumos e boleroul!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Carla e super!Sa ai spor! Serarg daca faci mai mare dreptunghiul iti iese foarte cret.Am facut si eu unul anul trecut dupa modelul acesta si mi-a iesit cret.Dar imi place si asa.Cred ca inca mai este fotografia pe la bolerouri crosetate. |
|
| Multumesc |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| carla ce frumusete de bolero!! mie imi este frica rau de croseta....dar tare as vrea sa pot face lucruri minunate ca ale tale. |
|
| geanyna32 wrote:carla ce frumusete de bolero!! mie imi este frica rau de croseta....dar tare as vrea sa pot face lucruri minunate ca ale tale. si mie mi-a fost frica de croseta pana acum ceteva luni dar m-au ajutat mult fetele de pe forum dupa ce incerci nu te mai lasi |
|
| mirela,asa-mi vine sa-l desir,dar cred ca ma voi gandi sub al cui bradut ajunge
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| serarg wrote:mirela,asa-mi vine sa-l desir,dar cred ca ma voi gandi sub al cui bradut ajunge
Exact asta a fost si ideea mea,dar pana la urma l-am lasat asa. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Astea le-am gasit pe net si imi plac mult. oanamaria attached the following image(s):
|
|
|