Nivel: Membru
Inregistrat: 5/6/2010 Mesaje: 80
| mariana îmi place tare mult ce ai lucrat . Vreau sa i fac si eu unul fetitei mele . Ma apucasem sa fac un dreptunghi pe 150 ochiuri dar cred ca e prea mult având în vedere ca e înalta si slabuta la 8 ani . Spuneti mi e mai usor sa fac cu croseta ? Si ce model ai facut tu ? Cam cât de mare sa fac dreptunghiul ? Vă mulţumesc anticipat |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/1/2010 Mesaje: 154
| miriam wrote:am gasit un model foarte frumos de bolerou, dar nu reusesc sa descifrez modelul l-a facut careva?
Conform schemei de lucru modelul este deja explicat. Ce anume nu intelegi din schema?
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| ivanoiuadela9 wrote: mariana îmi place tare mult ce ai lucrat . Vreau sa i fac si eu unul fetitei mele . Ma apucasem sa fac un dreptunghi pe 150 ochiuri dar cred ca e prea mult având în vedere ca e înalta si slabuta la 8 ani . Spuneti mi e mai usor sa fac cu croseta ? Si ce model ai facut tu ? Cam cât de mare sa fac dreptunghiul ? Va multumesc anticipat
Eu le-am facut dupa cele expuse de Anamaria,pe care le gasesti la pag.51.Sant acolo si masuratori,schema.Pt o fetita de 8 ani,faci mai mica lungimea.O poti masura cu cm cat vrei sa ii fie de lung(masori spetele, de la una la alta) si dupa faci un lant la masura aia.Sper ca am fost explicita . |
|

Inregistrat: 2/1/2010 Mesaje: 154
| mihaelaalinaivan wrote:
Conform schemei de lucru modelul este deja explicat. Ce anume nu intelegi din schema?
Totusi modelul are o chichita.Am incercat sa-l fac si da aiurea. Sper sa ma lamuresc pana la urma cum sta treaba. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| mihaelaalinaivan wrote:
Totusi modelul are o chichita.Am incercat sa-l fac si da aiurea. Sper sa ma lamuresc pana la urma cum sta treaba.
mihaela , multumesc da, intradevar are o chichita , si eu am incercat ca mi-a placut foarte mult modelul dar m-am impotmolit...sper sa-l descifram |
|
Inregistrat: 12/3/2009 Mesaje: 141
| Mariana felicitari sunt tare frumoase.Sa le poarte cu drag. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 531
| Mariana acum am vazut cele doua bolerouri, sunt minunate si cred ca vin foarte bine fetelor tale, oricum ar fi sa le poarte cu placere, ca sunt facute de mami.
In alta ordine de idei, am vazut ca se mai lucreaza bolerouri dupa modelul expus de mine, fetelor eu am 1.65 m inaltime si 54 kg,bustul meu este de 82cm (f. mic), daca sunteti mai plinute si mai ales in jurul pieptului, mai adaugati cel putin 6 cm la masuratorile date de mine. Sper ca explicatiile mele sunt de folos.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| mariana superbe bolerourile tale! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumoase modele |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| sint muta de admiratie , felicitari , felicitari . aveti miini de aur . jos palaria in fata voastra . |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am inceput si eu un bolero dupa explicatiile Anei. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| oanamaria wrote:Am inceput si eu un bolero dupa explicatiile Anei. Imediat il termini,dupa cum te cunosc eu n-am reusit nici unul sa fac,doar modelele le am deja in cap,dar sigur voi face |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dreptunghiul deja l-am terminat acum urmeaza sa fac danteluta de jur-imprejur.Il fac cu maneca trei sferturi . |
|
|