Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Nici eu nu am mai auzit de aceasta boala dar in schimb m-am ingrozit cand am citit. Multa sanatate ! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cum sunt piticii azi?
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Buli, ziceam ca au fost la dansuri si karate pana sa-mi dau seama ce e, tocmai in ideea ca pentru ei nu a fost atat de nasol precum e la Ericutz iar asta inseamna ca nu e neaparat de speriat. Teoretic, exista posibilitatea ca unii sa aiba boala si sa treaca neobservata ( presupun ca asa s-au si molipsit, ca doar de la gradi e culeasa ). Copiii au fost perfect capabili sa-si continue activitatile de zi cu zi... mancau ca de obicei... febra nu au facut... am mers pe banuiala unui inceput de raceala. Bine ar fi fost sa fie asa pentru toti. In alte conditii nu as fi fost inconstienta sa-i las in colectivitate, stiind ca pot transmite boala mai departe. Din fericire nu am problema celorlalti parinti care nu au cu cine lasa copiii si, oricum, nu i-as fi chinuit atata vreme cat ei sunt mai mult decat fericiti sa stea acasa, cu bona. Oana, , multumim de intrebare. Pentru ceilalti 3 e ok. Ericutz tot cu dureri, insa cu o stare de spirit mult mai buna. E mai bine; totusi, cred ca nu trec repede uraciunile alea din gurita. Oricum, desi alaltaieri i-a lipit lui Ahi ( magarul vietii lui ) plasture la gurita ( ceea ce inseamna ca era groasa treaba pentru el... pentru ca proiecteaza in Ahi tot ce-l deranjeaza pe el )... ieri si azi nu a mai facut asta. Multumim, fetele, pentru toate urarile de sanatate! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| saracutul de el ..... va dorim sa va faceti bine repede repede |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Doamne,KALI,m-am ingrozit ce am citit Nu stiam ca ar exista o astfel de boala si ce simptome urate are,....saracutii de ei Va doresc multa sanatate si sa treaca cat mai repede starea asta urata |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Imi pare foarte rau ca iar aveti problemutze! Multa, multa sanatate tuturor, de la mic la mare! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Multumim! De azi e bine; bobocel a inceput sa pape ca disperatul, deci ne-am relaxat. A trecut uraciunea. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| kali wrote:Multumim! De azi e bine; bobocel a inceput sa pape ca disperatul, deci ne-am relaxat. A trecut uraciunea.
vaai ce bine!!! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| kali wrote:De azi e bine; bobocel a inceput sa pape ca disperatul, deci ne-am relaxat. A trecut uraciunea.
Ce bine! Sanatate multa in continuare! |
|

| Ce vesti bune !Ati trecut si prin asta !Sunteti cei mai tari! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pupa-l pe Bobocel si din partea noastra! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Acum o luna si jumatate am avut si noi aceasta boala (Petru) dar intr-o forma usoara - adica fara febra si am mai avut buite multe si pe fundulet. Multumesc lui Dumnezeu ca Maria n-a luat. |
|

| A avut-o si Giuli in prima saptamana de gradi.Ceva bubite pe palme si basicute la degetelele de la picioare.Fara complicatii am tinut-o acasa o saptamana si gata! |
|
|