BOALA CELIACA(celiachie)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Thursday, May 31, 2007 2:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Pt persoanele care sufera de celiachie exista magazin special cu produse speciale pt aceste persoane.Nu mai am datele de contact, dar gasisem magaziul respectiv pe net, cand cautam informatii despre alegiile alimentare.
Rody
Scris: Thursday, May 31, 2007 2:21 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Kiki wrote:
Fetelor, deci nu are nimic sa ii mai dau din cand in cand cate un borcanas de mancare cumparata? Nici biscuitei de la Petit Beurre?

Si Elo mai papa mancare de bebelusi,nu te speria.Nu a avut nimic niciodata.Bine,ca acum papa de toate.Daca vrei iti trimit cateva sa vezi cum sunt aici la noi.Mie imi plca tareangel pupici ras sic
Miri
Scris: Thursday, May 31, 2007 8:44 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Carina, bine ai venit la noi!flowers
Multumim pentru precizari, daca mai sunt mamici care au nelamuriri, sunt convinsa ca vor cere informatii suplimentare!
Kiki
Scris: Thursday, May 31, 2007 11:22 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Rody wrote:

Si Elo mai papa mancare de bebelusi,nu te speria.Nu a avut nimic niciodata.Bine,ca acum papa de toate.Daca vrei iti trimit cateva sa vezi cum sunt aici la noi.Mie imi plca tareangel pupici ras sic

hohot hohot Anul trecut manca si Dav, ca deh! era bebelus. Acum are mama baiat mare! ras
crista
Scris: Thursday, May 31, 2007 11:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
Crina bine ai venit flowers flowers si multumim de infomatii!

Pana acum si eu ii dadeam la David biscuiti tot Petit Beurre...citind mesajele de aici,... am dat o fuga la bucaratie sa ma uit pe pachetul de biscuiti...5 e-uri banghead banghead
Sousourel ziceai de biscuitii varsati, crezi ca sunt ok...macar maine sa merg sa-i cumpar, ca l-am obisnuit zilnic sa primesca doi, trei biscuiti...

Adriana o sa urmaresc si eu sa vad cand pui reteta.
sousourel
Scris: Wednesday, June 6, 2007 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
crista wrote:
Sousourel ziceai de biscuitii varsati, crezi ca sunt ok...macar maine sa merg sa-i cumpar, ca l-am obisnuit zilnic sa primesca doi, trei biscuiti...

Eu i-am dat lui V atunci, acum ii iau biscuiti cu miere sau mai exista (nu stiu daca pot pune numeleuff ) niste biscuiti digestivi, fara nici un E, cu tarate, facuti de baneasa. Au si gust f bun...din pacate eu gasesc greu din aceia.
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, June 6, 2007 8:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
cum se numesc acei biscuiti? Please! Trimite PM daca nu se poate altfel, biscuitii digestivi din Iasi sunt fooarte dulci.
kerekeshermina
Scris: Saturday, August 11, 2007 7:29 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Daca sunati la 0745543619,sau accesa-ti www.inter-ks-srl.dy.hu veti afla informatii si despre magazinele care comercializeaza produse fara gluten in Cluj-Napoca.Din pacate sunt foarte putine deoarece exista din partea comerciantilor o oarecare retinere fata de aceste produse cum ca nu ar avea cautare.Chiar nu le dam nici o sansa acestor persoane care nu tolereaza glutenul,sau cu ce facem diversificare alimentatiei sugarului la varsta de 5-6 luni?Cu biscuiti din faina de grau?
stele_pe_cer
Scris: Saturday, August 11, 2007 10:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
kerekeshermina wrote:
Chiar nu le dam nici o sansa acestor persoane care nu tolereaza glutenul,sau cu ce facem diversificare alimentatiei sugarului la varsta de 5-6 luni?Cu biscuiti din faina de grau?

Biscuitul nu este indispensabil in diversificarea sugarului.Stiu din proprie experineta ca este foarte greu sa gasesti alimente lipsite de gluten, dar nu imposibil.Noi ne-am descurcat fara gluten mult timp.
kerekeshermina
Scris: Sunday, September 9, 2007 8:10 AM

In Cluj-Napoca la farmacia naturista Sanatatea Verde de pe str. Motilor 55-57 tel:0744296075,si farmacia Fransilem de pe str.Dunarii 29/2 tel:0264482063;0745606368 se gasesc produse fara gluten cu sigla aduse din Ungaria.Mai multe informatii pe www.inter-ks-srl.dy.hu,e-mail:inter.ks.srl@gmail.com sau tel:0745543619;0730042503.Produsele se adreseaza in primul rand celor cu intoleranta la gluten(celiachie)dar si pt. cei cu intoleranta la lactoza,ou,soia,etc.
Miri
Scris: Sunday, September 9, 2007 12:48 PM
Nivel

Multumim pentru informatii!thumleft
Miri
Scris: Sunday, September 9, 2007 12:49 PM
Nivel

Scuze! Mi-am editat mesajul de doua ori!
kerekeshermina
Scris: Friday, November 16, 2007 11:04 AM

Buna ziua,pt.cei interesati de regimul fara gluten:se pot da comenzi pe adresa inter.ks.srl@gmail.com si coletele se vor trimite prin posta cu ramburs iar produsele fara gluten se pot vedea accesand www.inter-ks-srl.dy.hu.
medalim
Scris: Monday, August 6, 2012 9:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/6/2012
stele_pe_cer wrote:
Pt persoanele care sufera de celiachie exista magazin special cu produse speciale pt aceste persoane.Nu mai am datele de contact, dar gasisem magaziul respectiv pe net, cand cautam informatii despre alegiile alimentare.

Buna,
Unul dintre magazinele on-line cu produse fara gluten este acesta: www.medalim.ro
Se gasesc aici si produse finite si premixuri pentru prepararea in casa a painii, de exemplu.
Multumesc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.