Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Pt persoanele care sufera de celiachie exista magazin special cu produse speciale pt aceste persoane.Nu mai am datele de contact, dar gasisem magaziul respectiv pe net, cand cautam informatii despre alegiile alimentare. |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Kiki wrote:Fetelor, deci nu are nimic sa ii mai dau din cand in cand cate un borcanas de mancare cumparata? Nici biscuitei de la Petit Beurre? Si Elo mai papa mancare de bebelusi,nu te speria.Nu a avut nimic niciodata.Bine,ca acum papa de toate.Daca vrei iti trimit cateva sa vezi cum sunt aici la noi.Mie imi plca tare |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Carina, bine ai venit la noi! Multumim pentru precizari, daca mai sunt mamici care au nelamuriri, sunt convinsa ca vor cere informatii suplimentare! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Anul trecut manca si Dav, ca deh! era bebelus. Acum are mama baiat mare! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Crina bine ai venit si multumim de infomatii!
Pana acum si eu ii dadeam la David biscuiti tot Petit Beurre...citind mesajele de aici,... am dat o fuga la bucaratie sa ma uit pe pachetul de biscuiti...5 e-uri Sousourel ziceai de biscuitii varsati, crezi ca sunt ok...macar maine sa merg sa-i cumpar, ca l-am obisnuit zilnic sa primesca doi, trei biscuiti...
Adriana o sa urmaresc si eu sa vad cand pui reteta. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| crista wrote:Sousourel ziceai de biscuitii varsati, crezi ca sunt ok...macar maine sa merg sa-i cumpar, ca l-am obisnuit zilnic sa primesca doi, trei biscuiti... Eu i-am dat lui V atunci, acum ii iau biscuiti cu miere sau mai exista (nu stiu daca pot pune numele ) niste biscuiti digestivi, fara nici un E, cu tarate, facuti de baneasa. Au si gust f bun...din pacate eu gasesc greu din aceia. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| cum se numesc acei biscuiti? Please! Trimite PM daca nu se poate altfel, biscuitii digestivi din Iasi sunt fooarte dulci. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Daca sunati la 0745543619,sau accesa-ti www.inter-ks-srl.dy.hu veti afla informatii si despre magazinele care comercializeaza produse fara gluten in Cluj-Napoca.Din pacate sunt foarte putine deoarece exista din partea comerciantilor o oarecare retinere fata de aceste produse cum ca nu ar avea cautare.Chiar nu le dam nici o sansa acestor persoane care nu tolereaza glutenul,sau cu ce facem diversificare alimentatiei sugarului la varsta de 5-6 luni?Cu biscuiti din faina de grau? |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| kerekeshermina wrote:Chiar nu le dam nici o sansa acestor persoane care nu tolereaza glutenul,sau cu ce facem diversificare alimentatiei sugarului la varsta de 5-6 luni?Cu biscuiti din faina de grau?
Biscuitul nu este indispensabil in diversificarea sugarului.Stiu din proprie experineta ca este foarte greu sa gasesti alimente lipsite de gluten, dar nu imposibil.Noi ne-am descurcat fara gluten mult timp. |
|
| In Cluj-Napoca la farmacia naturista Sanatatea Verde de pe str. Motilor 55-57 tel:0744296075,si farmacia Fransilem de pe str.Dunarii 29/2 tel:0264482063;0745606368 se gasesc produse fara gluten cu sigla aduse din Ungaria.Mai multe informatii pe www.inter-ks-srl.dy.hu,e-mail:inter.ks.srl@gmail.com sau tel:0745543619;0730042503.Produsele se adreseaza in primul rand celor cu intoleranta la gluten(celiachie)dar si pt. cei cu intoleranta la lactoza,ou,soia,etc. |
|

| Multumim pentru informatii! |
|

| Scuze! Mi-am editat mesajul de doua ori! |
|
| Buna ziua,pt.cei interesati de regimul fara gluten:se pot da comenzi pe adresa inter.ks.srl@gmail.com si coletele se vor trimite prin posta cu ramburs iar produsele fara gluten se pot vedea accesand www.inter-ks-srl.dy.hu.
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/6/2012 Mesaje: 1
| stele_pe_cer wrote:Pt persoanele care sufera de celiachie exista magazin special cu produse speciale pt aceste persoane.Nu mai am datele de contact, dar gasisem magaziul respectiv pe net, cand cautam informatii despre alegiile alimentare.
Buna, Unul dintre magazinele on-line cu produse fara gluten este acesta: www.medalim.ro Se gasesc aici si produse finite si premixuri pentru prepararea in casa a painii, de exemplu. Multumesc.
|
|
|