Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| LilianaD wrote:Mi-au placut niste bluzite, vi le arat si voua. Multumim.Superbe! ....superbe! dar scheme? sunt usoare dar e mai bine ptr noi cu ele. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Din pacate nu am scheme la astea. Din acest motiv am lasat si pozele mai mari, poate va descurcati asa, dupa model. Dar am altele, din care sa va puteti inspira. LilianaD attached the following image(s):
|
|
| Si cateva din Alize. LilianaD attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| liliana,multumiiiimmm! |
|
| |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce frumoase |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| LilianaD wrote:Din pacate nu am scheme la astea. Din acest motiv am lasat si pozele mai mari, poate va descurcati asa, dupa model. Dar am altele, din care sa va puteti inspira. Doamne ce frumuseti!Odata va spuneam ca imi trebuiesc 10 vieti sa fac tot ce vad si imi place.Multumim, Liliana si Ana Maria ca voi va luati la intrecere . Toate imi plac. Am eu vreo problema? . ,e o vorba care zice" Tot ce-i in nadragi, toti mi-s dragi". dar credeti-ma chiar imi plac si sigur o sa fac ceva si de aici .Timp sa fie |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Pentru o asa bluzita trebe cumva sa unesc benzile cu flori ..schema e prea mica , a mai facut cineva asa ceva? timea attached the following image(s):
|
|
| nu sunt flori intre benzi, se leaga pur si simplu in varfurile modelului. Stai ca am un sal cu ceva asemanator, numai sa dau de el. Il pun imediat. Am incercat modelul, dar nu stiu ce gresesc, ca nu imi ies cum trebuie, poate nu am croseta potrivita nu am idee. Dar mi-am propus sa mai incerc cand am mai multa rabdare si timp pcinfo attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| mersi...o sa incerc si eu ( fular asemanator am facut si sper ca as putea face si asa ceva) |
|
| tutorial pentru aceasta bluzita http://www.liveinternet.ru/users/wella/post241578933/ bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
| si o bluzita mai vesela bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
|