Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| liliana.....ce modele frumoase ne pui...
picurii aia, sunt de fapt picou-uri facute din 3 ochiuri de lant si prinse in acelasi loc, cum se fac bumbisorii....na, nu stiu daca ati inteles |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| astazi am timp sa umblu pe la rusi bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
| bire.anamaria wrote:astazi am timp sa umblu pe la rusi Superba, ca de obicei ne incanti ochisorii mereu. Asta, nu as purta-o daca nu are jupa. |
|
| mami eventual se poate purta cu un maieut subtirel. de astea ce ziceti?mie imi plac astea .eu le numesc bluze-mileu bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
| bire.anamaria wrote:mami eventual se poate purta cu un maieut subtirel. de astea ce ziceti?mie imi plac astea .eu le numesc bluze-mileu am inteles,azi e iar una din acele zile in care ne bagi in boala!mersi,anamaria |
|
| ildi ai inteles bine .ce doar eu sa fiu in boala?nu sunt egoista daca vreau sa suferiti si voi ca sa te scot din boala mai pun una nu cred ca e bluzita ci bolero dar e din flori asa ca.... bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Kmn am inteles, stiu cum se fac picourile, doar nu stiam ,daca asta reprezinta picurii aia. pun si eu doua modele, fara schema din pacate. LilianaD attached the following image(s):
|
|
| liliana daca mai continuam asa ...pana la sfarsitul zilei nu va mai fi cine sa intre pe aici .toate vor fi in covalescenta in pat sunt super bluzitele tale |
|
| |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| bire.anamaria wrote:liliana daca mai continuam asa ...pana la sfarsitul zilei nu va mai fi cine sa intre pe aici .toate vor fi in covalescenta in pat sunt super bluzitele tale Nu e nevoie sa asteptati sfarsitul zilei sa fie cineva la pat.... |
|
| eu cred ca ma apuc de aia roz,problema e ca cu atitea modele frumoase,nu mai stiu de ce anume sa ma apuc. ieri aveam ideile clare,acum,iarasi,varza... |
|
| Mi-au placut niste bluzite, vi le arat si voua. LilianaD attached the following image(s):
|
|
| ciao liliana am inceput bine ziua .frumoase.mai ales primele 4 |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce de frumuseti
|
|
|