Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ce frumoasa este!Sunt sigura ca ii va placea!Felicitari!!!! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Felicitari Serarg e frumoasa! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Serarg, e tare frumoasa si ai si accesorizat-o bine. daca noua ne place ei de ce nu? |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| serarg, mie imi place bluzita, felicitari!!! ai avut ce munci la ea... |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Serarg dca nu-i place colegei,nu vrei sa fiu eu colega ta? Felicitari! |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| fetelor,sarumana!va pup pe toate ...colega a fost incantata,maine seara pun poza la purtator acum trebuie sa fac urgent o rochita si-o palariuta pentru 3 ani....plec la cercetat |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| serarg ,lasa crosetatul putin sa primesti si de la mine laudele .............. acum poti pleca siti doresc sa ai spor |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| serarg minunata. flori  |
|

| flori sarumana,crosetez cu forumul deschis,ma faci sa rosesc la ce minunatii fac manutele tale oricum nu-s normala,ziua vorbesc,noaptea dau din maini dana ps:asta,asa sa radeti,ma instalasem confortabil crosetand sa-l astept pe rares,batai in usa,cin sa fie?parintele cu botezul si ce credeti,n-am ratat ocazia,dupa ce a sfintit casa sa-i vorbesc un pic si sa-l invit la o discutie referitor la ceea ce fac la sv..inca un pic si-l intrebam daca vrea si ceva crosetat!?..nu-s normala am doi virusi,serviciul si crosetatul...spor la treaba ,fetelor |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| serarg wrote:flori  sarumana,crosetez cu forumul deschis,ma faci sa rosesc la ce minunatii fac manutele tale oricum nu-s normala,ziua vorbesc,noaptea dau din maini dana ps:asta,asa sa radeti,ma instalasem confortabil crosetand sa-l astept pe rares,batai in usa,cin sa fie?parintele cu botezul si ce credeti,n-am ratat ocazia,dupa ce a sfintit casa sa-i vorbesc un pic si sa-l invit la o discutie referitor la ceea ce fac la sv....nu-s normala am doi virusi,serviciul si crosetatul...spor la treaba ,fetelor
eu cred ca esti foarte normala adica faci exact ce-ti place si asta e normal ,de aia vb.cu drag de ce-a ce faci . ei cam asa fac si eu crosetez cu forumul deschis,mai scriu mai dau din maini (si din gura daaca tebuie ) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 531
| Serarg felicitari este superba bluza, sa o poarte cu placere colega. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumoasa Carmen! sa o poarte cu drag colega! |
|

| ana maria anabella deja a imbracat-o ,pentru mine-i cea mai mare satisfactie,in seara asta termin un bolero,tot pentru o colega...in curand tot biroul va fi "crosetat" |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| serarg wrote:ana maria anabella  deja a imbracat-o ,pentru mine-i cea mai mare satisfactie,in seara asta termin un bolero,tot pentru o colega...in curand tot biroul va fi "crosetat" ............si poze?Ne-ai promis! |
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Serarg mie mi-ar placea cu siguranta..doar ca nu sunt colega ta. |
|
|