Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Fetelor am o rugaminte,ma puteti ajuta ,va rog, cu un model de bluza crosetata cu maneca scurta ,o marime mai maricica? Eu am mai dezvoltate soldurile iar la umeri sunt mai mica .Adica am la solduri 113 cm.Am ceva notiuni despre crosetat,dar nu am crosetat niciodata o bluza. Am cumparat o bobina Flavia crem si una kiwi de cate 100g. si mai am 1/2 bobina alb. |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| mirela74chris wrote:Multumesc de aprecieri fetelor!Imediat va pun si schema si foto!Nu am mai intrat pana acum sa vad,scuze de intarziere!Pupici la toate!Cat despre domnisoara deja m-a intrecut si nici eu nu-s chiar mica(am 1.70 m).Ma intreb cat va mai creste ca inca nu a implinit 13 ani!!!Despre model,eu nu l-am respectat intocmai,pentru ca am avut un fir mai subtire.Am mai mers in jos pana am terminat manecile.Sper sa va fie de folos.Daca aveti nelamuriri,va stau la dispozitie cu placere! Bravoooooooo,e super reusita dar cineva vrea sa explice asa mai ca ptr incepatorii,ca nu prea stiu multe in ale croasetatului ,partea de jos o inteleg dar sus |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/18/2009 Mesaje: 326
| mirela bluza paleste in fata fetitei tale este o domnisoara in toata regula,imi poti spune ce fir ai folosit? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| O bluza frumoasa carla attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Multumesc fetelor! Am folosit fir glanz perlede la Schachenmayr. Pe intelesul celor incepatoare asa ca mine....am inceput de la partea de unde se separa manecile (in schema bluzei) un lant lung,multiplu de 5.Pentru fiecare "ananas" am socotit cate 6 parti de cate 5 ochiuri de lant(30 ochiuri de lant).Aici socoteste fiecare dupa marime si cred ca conteaza si firul folosit.In total eu am 12 "ananasi"(360 ochi de lant).Se merge cu modelul in sus spre gat si se observa ca pe masura ce inaintezi scade nr de ochiuri,se micsoreaza ,astfel ca la gat vine foarte bine.(am modificat un pic fotografia si am aratat unde am inceput(1),sageata arata partea in care am crosetat).Desi modelul initial are ananasi in partea de sus,apoi se continua in jos dupa separatia manecilor,pentru ca am avut un fir subtire am continuat de unde am marcat cu 2 cu modelul pt partea de jos,apoi am separat manecile.Am pus apoi in parte pe care am notat-o cu 3 cativa ochi de lant la fiecare subrat si am continuat circular pana cand am avut lungimea dorita. Marginea dantelata e facuta dupa un bolero.O caut si o postez si pe aia.Este in partea de jos a modelului si este partea cu rosu.Sper sa iti fie de folos.
 mirela74chris attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Carla sunt foarte frumoase bluzele si de efect!Multumesc!M-am "imbolnavit" de "crosetita"!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| carla wrote:O bluza frumoasa Prima imi place |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2010 Mesaje: 78
| Ce suuper e bluzita, Mirela! S-o poarte sanatoasa printesa ta! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Draga mea depinde ce model faci pentru ca se ingusteaza sar putea sa scazi fara sa-ti dai seama incearca sa numeri ochiurile la fiecare rand mi sa intamplat si mie la un model cu multe jeteuri
|
|

| Bluze carla attached the following image(s):
![blusa de croche - gr[1]. pink rose.jpg](/i.ashx?a=22633) ![blusa de croche[1]. pink rose.jpg](/i.ashx?a=22634)
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mirele,repet e minunata bluzita!
carla,super bluza |
|

| dar asta?...si mai am
carla attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoase mai ales cea cu platcuta cred ca asta e un alt hoby al tau sa stai sa cauti modele ca sa ne imbolnavesti pe toate |
|

| cristinapatrascu66 wrote:foarte frumoase mai ales cea cu platcuta cred ca asta e un alt hoby al tau sa stai sa cauti modele ca sa ne imbolnavesti pe toate ai ghicit |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Am gasit si eu ceva interesant sper sa va placa ,pacat ca nu aveau diagrame.
Katrina attached the following image(s):

|
|
|