Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Mirela, ce finuta e bluzita! Iar domnisoara ta foarte frumoasa!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Mirela, foarte frumoasa ultima ta creatie
Dar prima ta creatie (adica fetita) m-a dat gata! E o domnisoara superba! Sa fie sanatoasa! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Multumesc de aprecieri fetelor!Imediat va pun si schema si foto!Nu am mai intrat pana acum sa vad,scuze de intarziere!Pupici la toate!Cat despre domnisoara deja m-a intrecut si nici eu nu-s chiar mica(am 1.70 m).Ma intreb cat va mai creste ca inca nu a implinit 13 ani!!!Despre model,eu nu l-am respectat intocmai,pentru ca am avut un fir mai subtire.Am mai mers in jos pana am terminat manecile.Sper sa va fie de folos.Daca aveti nelamuriri,va stau la dispozitie cu placere! mirela74chris attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mirela felicitari este foarte frumoasa...si fetita |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Mirela e superba ! |
|
| Anabella,Mariana imi pare bine ca va place.Multumesc de aprecieri.Sa aveti spor in tot ce faceti. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Multumesc de model acum parca mai am ceva curaj la crosetat dupa ce am reusit sa termin prima mea bluza |
|
| Carla sti ca bluza de la concurs a fost prima bluza crosetata pe care am facut-o .A urmat boleroul,apoi bluzita asta si mai am in lucru o bluzita pt mine.Asa ca iti faci curaj si continui.Mai ales ca asa ambitioasa cum te stiu eu o sa iasa minuni din mainile tale.Succes! |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Mirela,superba bluzita!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| mirela74chris wrote:Carla sti ca bluza de la concurs a fost prima bluza crosetata pe care am facut-o .A urmat boleroul,apoi bluzita asta si mai am in lucru o bluzita pt mine.Asa ca iti faci curaj si continui.Mai ales ca asa ambitioasa cum te stiu eu o sa iasa minuni din mainile tale.Succes! Multumesc N-am crezut ca voi invata sa crosetez desi tricotez de cand ma stiu.Bunica mea croseta si tot a spus ca ma invata,dar n-am reusit sa ne gasim timp pentru asta.Acum am curaj si multe in plan,de la fuste la paltoane.Vezi cate invatam pe forum? |
|
| Multumesc! |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| MIRELA FELICITARI SI PT BLUZITA SI PT FETITA |
|
| Flori multumesc!Pentru o fetita asa frumoasa,trebuia asa o bluza...Azi m-am distrat cu fiica-mea.Ca am fost la fina care imi poarta numele si are un baietel de aproape 4 ani care s-a indragostit de fiica-mea.Si i-a spus ca o tine ascunsa in pod la el,chiar daca sunt paianjeni pana mai creste si el.Am fost in delir.Era prima data in care se vedeau. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Mirela este superba bluzita, insa nici fetita nu e mai prejos. |
|
| Iuli multumesc! |
|
|