Bluze crosetate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
flori1972
Scris: Wednesday, March 17, 2010 12:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
ALIMAMI frumoase amandoua bluzitele sa le porti sanatoasa cool
ingerash
Scris: Wednesday, March 17, 2010 7:18 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
roxinthya,ceva nu inteleg sau schema e aiurea,nu-mi iesebanghead si tare mi-ar place asa un poncho sau o vestaangel
cld
Scris: Thursday, March 18, 2010 8:20 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/26/2010
buna fetele!
vreau sa-i fac sorei mele ca e ziua ei simbata o bluzita.
corpul ma descurc, dar vreau sa va rog sa imi dati idei cum sa fac maneca. de unde se incepe? trebuie scazut? orice idee e bine venita!!!
MERSI!computerlove

cld attached the following image(s):
257 (1)[1].jpg

roxinthya
Scris: Thursday, March 18, 2010 8:52 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
ingerash wrote:
roxinthya,ceva nu inteleg sau schema e aiurea,nu-mi iesebanghead si tare mi-ar place asa un poncho sau o vestaangel

Din pacate asa am patit si eu - de-aia am si cerut ajutor
Bluza asta o ochisem pt. socrela ca vine ziua ei in mai si la prima vedere mi s-a parut super simpla si fara batai de cap. Zis si facut - mi-am cumparat ata si am tot incercat in fel si chip floarea insa trecerea dintre petale nu este aratata si m-am uitat si pe cele crosetate (am marit imaginea) si tot nu inteleg. Pe urma m-am gandit ca faci o petala, te intorci si inca o data te intorci crosetand-o doar pe ea si pe urma cu picioruse oarbe si treci la urmatoarea insa tot nu mi-a mers catrebuie sa mai fie un rand ca la intoarcerea inapoi sa mergi in continuare Asa ca n-am mai inteles nimic banghead banghead banghead banghead
alimami
Scris: Friday, March 19, 2010 8:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
cld wrote:
buna fetele!
vreau sa-i fac sorei mele ca e ziua ei simbata o bluzita.
corpul ma descurc, dar vreau sa va rog sa imi dati idei cum sa fac maneca. de unde se incepe? trebuie scazut? orice idee e bine venita!!!
MERSI!computerlove

Dupa cum vad eu imaginea postata de tine, pare lucrata partea de corp toata,cu umeri cu tot si apoi maneca dupa ce se incheie corpul.Eu vad ca e inmultit de la umar in jos, la maneca,sa iasa larga.Nu pare scazut.Nush..poate altcineva poate sa te ajute mai mult.pupici
mamiemi
Scris: Friday, March 19, 2010 10:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
Alimami, sunt foarte frumoase! Felicitari!

Si eu tot astept momentul sa fac ceva si pt mine...
christinucaa
Scris: Friday, March 19, 2010 2:57 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna. am nevoie de ajutorul vostru. va rog mult daca puteti sa-mi descifrati schema de la bluza asta. daca dau zoom la poza nu se mai cunoaste. poate voi puteti intinui mai bine pt ca sunteti mai experimentate. ms tare mult.

christinucaa attached the following image(s):
14.jpg31-bluza alba super.jpg

christinucaa
Scris: Saturday, March 20, 2010 2:15 PM

nu ma ajuta nimeni?:((((((
mirela74chris
Scris: Saturday, March 20, 2010 3:19 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
roxinthya wrote:

Din pacate asa am patit si eu - de-aia am si cerut ajutor
Bluza asta o ochisem pt. socrela ca vine ziua ei in mai si la prima vedere mi s-a parut super simpla si fara batai de cap. Zis si facut - mi-am cumparat ata si am tot incercat in fel si chip floarea insa trecerea dintre petale nu este aratata si m-am uitat si pe cele crosetate (am marit imaginea) si tot nu inteleg. Pe urma m-am gandit ca faci o petala, te intorci si inca o data te intorci crosetand-o doar pe ea si pe urma cu picioruse oarbe si treci la urmatoarea insa tot nu mi-a mers catrebuie sa mai fie un rand ca la intoarcerea inapoi sa mergi in continuare Asa ca n-am mai inteles nimic banghead banghead banghead banghead

Roxintya cred ca am descifrat eu modelul.Intra-devar se lucreaza la cate o petala dute-vino conform schemei,iar cand treci la petala urmatoare lucrezi 6 picioruse simple scurte(adica cel de-al 2 lea rand care se vede).Abia de acolo faci lantisosul de 9 ochi pentru petala din interior pe care il prinzi in al 2-lea piciorus(sari peste primul)te intorci pe lant si il umpli conform modelului,apoi faci petala din exterior pe care o umpli la intoarcere,o prinzi de baza,mai faci 6 picioruse simple si repeti figura pana cand termini intreaga floare.Fac foto cat mai apropiata,eu nu am facut toata floarea,poate te ajuta.Sper sa iti fie de folos.
ingerash
Scris: Saturday, March 20, 2010 3:43 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mirelafirstprize multumesc!Uite asa am mai prins curajtopai
mirela74chris
Scris: Saturday, March 20, 2010 3:58 PM

christinucaa wrote:
buna. am nevoie de ajutorul vostru. va rog mult daca puteti sa-mi descifrati schema de la bluza asta. daca dau zoom la poza nu se mai cunoaste. poate voi puteti intinui mai bine pt ca sunteti mai experimentate. ms tare mult.

Christinucaa ,din nefericire,schema nu este clara.Am incercat sa o maresc ca sa pot sa te lamuresc,dar nu se vede.Din ce intuiesc din foto sunt 2 picioruse simple,2 ochiuri de lant si iar doua picioruse simple toate intr-un ochi de lant urmate de ochiuri de lant(nu se vede cate) si acesta este modelul.Despre cat de lung sa faci lantul de inceput nu pot sa iti spun.Si eu sunt incepatoare.Ar trebui sa te masori.Poate te ajuta cu ceva.Spor la lucru.
christinucaa
Scris: Sunday, March 21, 2010 12:20 PM

mirela74chris wrote:

Christinucaa ,din nefericire,schema nu este clara.Am incercat sa o maresc ca sa pot sa te lamuresc,dar nu se vede.Din ce intuiesc din foto sunt 2 picioruse simple,2 ochiuri de lant si iar doua picioruse simple toate intr-un ochi de lant urmate de ochiuri de lant(nu se vede cate) si acesta este modelul.Despre cat de lung sa faci lantul de inceput nu pot sa iti spun.Si eu sunt incepatoare.Ar trebui sa te masori.Poate te ajuta cu ceva.Spor la lucru.

ms mult ca ai incercat. am reusit cu greu sa descifrez numarul de picioruse si ochiuri. acum am probleme cu schema b. nu stiu de ce arata ca trebuie sa cresc la un moment dat randurile ca in poza arata ca ar fi peste tot la fel. banghead
christinucaa
Scris: Sunday, March 21, 2010 12:24 PM

am colindat tot site-ul dar nu am gasit deloc modele de corsete crosetate. mi-ar place mult sa stiu cum sa fac sa fie asa stramt pe corp...daca stie cineva unde as putea gasi pls help pupici salut
carla
Scris: Sunday, March 21, 2010 1:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Aveti nevoie de modele noi?

carla attached the following image(s):
bluza fluture.jpgbluza fluture schema.jpgavashe_24_b.jpgbluza galbena.jpgbluza galbena schema.jpgbluza de vara maro.jpgbluza de vara maro schema.jpg

mirela74chris
Scris: Sunday, March 21, 2010 2:21 PM

Foarte frumoase Carla!Cine se apuca sa faca?Ultima imi place.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.