Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ciula wrote:foarte frumos Alina! cam in cat timp ai facut-o? vad ca asa spor aveti la lucru !!!!cum reusiti? atatea lucruri frumoase peaici care as dori sa le fac si eu simt ca nu avansez! Nu te descuraja ia-o incet si incepe si tu cu lucruri mai simple . Aveai o bluza in lucru ce ai mai facut la ea?Ai reusit s-o termini? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/26/2009 Mesaje: 72
| Fetelor sinteti maestre; eu va urmresc "din umbra" va admir, si incerc si eu sa invat cite ceva de la voi... am si eu o intrebare daca am crosetat o bluza si este cam fixa pe mine, cum pot sa fac sa o largesc putin fara sa o desfac?
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| roxica wrote:Fetelor sinteti maestre; eu va urmresc "din umbra" va admir, si incerc si eu sa invat cite ceva de la voi... am si eu o intrebare daca am crosetat o bluza si este cam fixa pe mine, cum pot sa fac sa o largesc putin fara sa o desfac?
Fara sa o desfaci nu se poate.Cum este lucrata?Circular?Daca da,nu mai poti sa ii faci nimic.Daca este din parti,crosetezi pe laterale o banda sau model aerisit. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ciula mult spor!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| oanamaria wrote: Nu te descuraja ia-o incet si incepe si tu cu lucruri mai simple . Aveai o bluza in lucru ce ai mai facut la ea?Ai reusit s-o termini?
....la aceea bluzita lucrez...am facut spatele si jumatate din fata ....nu stiu cum sa fac manecile..incep de sus sau jos? iar gatul ma gandesc ca fac simplu rotund(incerc sa-l fac ca nu stiu daca voi reusi)...si inca o intrebare..marginile(jos,la gat si la incheietura mainii)cum se face? se mai croseteaza ceva ulterior? asa mi se pare ca nu e terminata MULTUMESC MULT PT INCURAJARE!!!!!!!!!!! |
|

| Eu as face in felul urmator- Termini si fata si le cosi impreuna apoi incepi manecile direct din bluza si lucrezi circular si mai scazi pe parcurs ca sa nu iasa foarte largi (adaptezi si tu din mers ).Margini nu trebuie sa -i mai faci ,dar in jurul gatului poti lucra rotund de jur imprejur ca sa -i dai forma rotunjita din croseta (din lucru).Sper ca ai inteles si iti doresc spor la lucru! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Un model frumos: carla attached the following image(s):

|
|

| Ce de floricele !Ce mi-ar place o asa bluza dar, mi se pare pentru avansati! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| multumesc mult Oanamaria! asa voi incerca sa vedem ce va iesi?! mi-am propus sa o termin cel tarziu pana la 8 martie |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2007 Mesaje: 383
| carla wrote:Un model frumos:
si schemele le atasez eu, daca-mi permiti, poate le vrea cineva. mandarina attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| E super Carla |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 125
| O bluzita lucrata in vacanta de Craciun
 |
|

Nivel: SMARALD