|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| rafira,am avut treaba la sv si n-am facut poze,dar pun cu siguranta! dianna,dar tu lucrezi foarte frumos,colege suntem la crosetit! si cine stie?! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| serarg wrote:ana maria anabella deja a imbracat-o ,pentru mine-i cea mai mare satisfactie,in seara asta termin un bolero,tot pentru o colega...in curand tot biroul va fi "crosetat" Carmen ma bucur pentru tine,sa ai spor in continuare si asteptam si restul de poze |
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Carmen abia astept sa vad si pozele! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fetele ce ziceti de ..........bluzita ,sau jacheta astaeste si explicatie dar e in PDF si nu stiu cum sa pun bire.anamaria attached the following image(s):
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| numai daca poti transforma pdf in jpg (poza adica).... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/30/2009 Mesaje: 363
| serar foarte frumos ai lucrat!! ce norocoase sunt colegele tale, daca mai ai nevoie de vre-o una asa... ca sa mai ai cui sa faci cadouri ma ofer cum sa se opreasca mai flori la cate ate am vazut eu acolo in fotografie(langa bluza):018: |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Mi-a placut mult bluzita aceasta si am zis,hai sa ma incumet s-o fac.Am inceput-o,partea de sus a mers struna,dar ieri cand a trebuit sa bag modelul a fost jale.Am facut si desfacut toata ziulica:ba n-am tinut cont de multiplu de ochiuri de la model,eu am inceput de la bust in sus si am facut-o dupa mine, iar cand a trebuit sa bag modelul,nu-mi ieseau floricele intregi,intr-un final am scos-o la capat ,dar dupa ce-am lucrat vreo trei randuri de flori,am vazut ca se strange modelul.Am desfacut iara.Acum arata asa,parca nu se aseaza bine piciorusele,poate dupa ce-o spal se mai uniformizeaza.Sper sa reusesc s-o termin pana plec acasa. LilianaD attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ba eu cred lilianad ca a iesit foarte bine.si cind ai so imbaci se aseaza si mai bine.spor si nu te lasa pagubasa. |
|
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| liliana ,a-mi place ca esti perseverenata ,de aia faci asa minunatii bluzica eu zic ca e bine cum iese,normal ca dupa spalare sa mai aseaza |
|
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Hai Liliana iese super! Succes! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sa ai spor ca iti iese foarte frumoasa |
|
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| super lilianaa ,si eu am salvat demult bluza asta o am in plan! |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Mersi de incurajari fetelor,inaintez incet, da sigur. |
|
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| frumos inceput Liliana ,sant asa de frumoase lucrurile crosetate, pacat ca eu nu stiu croseta dar mai am timp sa invat ,spor la treaba ,asteptam finalul |
|
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Liliana,o scoti tu la capat cu bluzita!spor sa ai! |
|
|