|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Phoebe wrote:Buna fetelor,
Am si eu o intrebare la voi, daca ma puteti ajuta. Ce fac gresit ca mi se strage lucrul, adica lucrez vreo 10-15 randuri si apoi ma trezesc ca se ingusteaza ,parca intra la apa,sau nu lucrez cativa ochi. Ce fac gresit?
Va multumesc.
Phoebe, bine ai venit in primul rand.
Acum ca sa iti raspund la intrebarea ta, este posibil sa nu lucrezi ultimul sau primul ochi. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc frumos de raspunsuri. Ema, nu fac nimic dupa schema inca, ca abia m-am apucat de croseta,cum ai tu la cupe la sutien, modelul ala il fac, dar probabil cum a spus si AdrianaC,sigur nu lucrez primul ochi. Fac desfac, pana reusesc. Mersi inca odata.
Numai bine tuturor! |
| Ce am mai gasit si eu si mi-a placut si probabil le voi baga si pe magazin, intr-o versiune adaptata:
_ _ _ _ |
| A patra si a cincea sint super!!
|
| Suuuuper ! Ce ma bucur !
Poate avem bafta si le gasim pe toate !
Am mai gasit si eu de la una care ti-a placut tie parca.
_
E cam anemica schema, dar nu am gasit alta mai buna |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| super toate bluzele, din pacate eu nu mapricep la lucru de mana, n-am mai lucrat de cand eram in scoala generala. va admir toate minunatiile voastre. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
|
ah...a doua bluza imi place mult... Adriana ahia astept sa bagi bluze in magazin
|
| Cristina, bluzele sint neterminate! Am intrerupt lucrul pentru ca a venit timpul mai rece si mi-am tricotat un pulover in coton degrade cu mineca lunga... apoi am fost plecati in vacanta...asa ca relax!
Trebuie neaparat sa termin macar o bluza( incepusem 2) ca a venit caldura ...cind termin cu despachetatul bagajelor etc...ma apuc de treaba!
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/19/2007 Mesaje: 51
| Spor la treaba Ema! Asteptam stiri cat mai curand! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2007 Mesaje: 149
| Foarte frumoase modelele pe care le-am vazut. Pacat ca momentan m-am lasat cat de cat de lucru...cu nunta ...vacanta ...sarcina si bb. Am cam obosit.A venit si caldura si trebuie sa gasesc si materiale pe masura. Dar pt. arhiva mea de modele va multumesc ! |
|
| Bine v-am gasit ,va pup pe toate ,mai primiti o mamica în clubul vostru ? pasionata de goblen ,tricotat ,crosetatul l-am descoperit alaturi de voi,pentru aceasta noa pasiune trebuie sa-i multumesc Emei si Adrianei ,din pacate nu dispun de prea mult timp pentru pasiunile mele ,promit sa va pun în curând câteva poze cu ce am lucrat. |
|
| Va pun si eu niste modele care mi-au placut mult
geta_nicolina attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| geta_nicolina wrote:Bine v-am gasit ,va pup pe toate ,mai primiti o mamica în clubul vostru ? pasionata de goblen ,tricotat ,crosetatul l-am descoperit alaturi de voi,pentru aceasta noa pasiune trebuie sa-i multumesc Emei si Adrianei ,din pacate nu dispun de prea mult timp pentru pasiunile mele ,promit sa va pun în curând câteva poze cu ce am lucrat.
Bine ai venit Geta !!!
Sper sa te simti bine pe aici.
Spor la lucru si sper sa vedem si lucrarile tale in curand.
Frumoase modele
|
|
| Multumesc , Cristy . |
|
| Geta nicolina bine ai venit!
Frumoase modele |
|