Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am gasit nenumarate bluze crosetate... nici nu mai stiu pe ce pagini. Le postez, ca sa va inspire...
Spor la treaba!
|
|
|
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ema, sunt superbe!
Din pacate, doar le privesc dar tare mi-as dori sa le pot imbraca! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| inca un model cu tot cu schema:
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Am facut si eu fata de la bluzita mov, pentru Alice. Iese foarte frumusica, dar sa vedem cum ma descurc pana la sfarsit, cu asamblat cu tot. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| imi plac mult dar nu am timp |
|
|
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Vreau si eu sa STIU sa crosetez ! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Maria & Mami, cand vii in tara daca stai mai mult prin Bucuresti promit sa te invat ! Nu e asa de greu pe cat credeam acum 3 luni cand m-am apucat ! Trebuie numai sa iti placa si sa vrei sa inveti. In rest, las' pe mine
PS> Nu ca m-as da acum vreo mare experta, dar am progresat foarte mult fata de acum 3 luni cand am tinut prima data croseta in mana si cu fiecare zi ce trece incerc (si uneori chiar reusesc ) sa ma perfectionez. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Adri, multumesc ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/19/2007 Mesaje: 51
| Fetelor, va mai aduceti aminte de bluza asta? A postat-o cineva mai de mult si imi place la nebunie!!! Ma poate ajuta cineva sa-mi explice si mie cum se face? De unde se incepe? Mi se pare cam complicat! Nu am facut decat o bluza pana acum, si nu prea ma descurc! VA multumesc anticipat!
cristinacristea attached the following image(s):
|
|
| Cristina, pe pagina 1 a acestui mesaj gasesti si schema de la bluza, eu nu ma pricep asa mult, dar cred ca trebuie sa incepi cu rozetele alea de sub sutien, faci 1 dupa faci a doua, le unesti si continui, termini rozetele, faci sutienul si apoi unesti rozetele cu sutienul. Cred ca se face asa, dar nu sint sigura, poate o fata mai experta ne explica? |
|
Inregistrat: 2/19/2007 Mesaje: 51
| M-am uitat pe schema (ca pisica in calendar...) si mi se pare ca se incepe cu spatele intai, pt. ca la spate vad cifra 1, apoi 2, este sutienul si 3 partea de jos din fata!!! O sa fie cam dificil de facut, ca nu prea inteleg nimic!!! Dar imi place mult si asa ca o s-o incerc, sa vedem ce iese. Va trebui insa sa gasesc un fir foarte subtire. |
|
Inregistrat: 11/30/2006 Mesaje: 92
| Cristina, eu am incercat sa fac maieul asta, am facut mijlocul unei rozete si dupa aia am renuntat, ca e muuuult prea complicata unirea acestor rozete. Nici schema nu e prea completa, nu arata cati ochi trebuie sa faci la lantisoarele alea de unire, nu arata o multime de chestii. |
|
| Buna fetelor,
Am si eu o intrebare la voi, daca ma puteti ajuta. Ce fac gresit ca mi se strage lucrul, adica lucrez vreo 10-15 randuri si apoi ma trezesc ca se ingusteaza ,parca intra la apa,sau nu lucrez cativa ochi. Ce fac gresit?
Va multumesc.
|
|
|