|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| acum mam uitat mai bine la poze si cred totusi ca se incepe cu schema din fata si dupa cei gata schema te legi iar si faci in continuare in jos. nici eu nus experta ,poata iti spune alta fata mai bine daca nu te grabesti cu bluza am sa incerc si eu maine sa vad cum iese la mine si te anunt
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Frumoasa bluzita Cristina, felicitari |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| multumesc bire, nu a grabesc, mai incerc si eu azi cat pot---am un baietel de 1an si 8luni si cred ca de la caldura e foarte marait si nu ma lasa mai deloc.ast vesti de la tine. spor la lucru |
| iozefina sati traiasca baietelul.si eu am o fetita de 1 an si 9 luni acum uite cum mam gandit eu la bluza asta.am inceput cu 25 de ochiuri de lant si faci schema,mai greu va fi cand e gata schema ca nu prea stiu cum trebuie sa continui dupa,dar vom vedea atunci pun imediat si poze doar ca tre sa fac altele cai fisieru prea mare cam asa ceva arata inceputul.sper ca ai inteles ceva si tre sa iasa pana la urma bire.anamaria attached the following image(s):
|
| bire, sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea.am desirat aseara ca mi se parea prea ondulat.acum sunt in ceata,nu stiu pe cat sa incep. tu ce ma sfatuiesti ptr marimea l putin mai larguta. iti multumesc si scuze ca te stresez cu intrebarile dar mi se invart toate in cap , nu mai stiu cum sa fac.lucrez cu croseta de 4 un fir de bumbac mercerizat asemanator cu flavia ca grosime. am pus si eu pe 25 ochiuri, am ajuns la rd 7 si nu stiu cum sa fac . am vazut la incep rd lantisor de 7 si apoi nu stiu cum sa fac sa iasa liniile alea oblice
hai ca am reusit intr-un final sa fac liniile de la rd 7 |
| iozefina spor la lucru in continuare.acum va fi mai greu cand e gata schema asta ca nu prea stiu cum va fi continuarea dar..........va fi cumva nu? |
| sper ca sa pot continua, crezi ca e bine incepta pe 25 ochiuri?astazi trebuie sa vina si baiatul cel mare din cantonament din bucegi si o sa pun poza la lucru
|
| da e bine continua asa.spor la lucru |
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Poate va ajuta si astea... mamibogdan attached the following image(s):
|
| ai mila de incepatori , mamibogdan. am ajuns la floare. dar tr sa ies afara cu baietelul. vb mai tarziu. spor la albinute |
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| a fost un concurs cu top crosetat, acolo sunt mai multe scheme..... |
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| delfin wrote:Frumoasa bluzita Cristina, felicitari multumesc |
| bire, ce zici? acum am inceput si la spate ca sa vad cam cat sa las ptr maneca. am 200 ochiuri.
hai ca m-am laudat degeaba.............cand am ajuns cu spatele la rd 11 am vazut ca la fata am crescut gresit la rd asta.desfac si incep din nou, ce sa fac si eu!pl o sapt la mare si sotul a zis ca daca vede croseta in bagaje ma pune s-o inghit .asa ca pana vin uit modelul de ot vb peste 0 sapt. iozefina attached the following image(s):
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Continuam aici |
|
|