Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce fata frumoasa ai mihaela....sa poarte sanatoasa bluzitele!!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superbe fetita si ii sta tare bine cu bluzitele! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| multumesc fetelor ptr aprecieri. |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| miha frumoase bluzite , dar domnisoara ta mi-a furat ochii, e foarte frumoasa |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 113
| Frumoasa bluzele voastre fetelor....si printesica ta Mihaela e frumusica foc. |
|

| Am mai facut si eu o bluzita pt mamica mea care poarta o marime mai maricica. AdrianaM attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| Ce culoare draguta! Ai facut intai partea de jos apoi ai adaugat sus? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| fetelor si copii vostri sa traiasca si sa aiba parte de tot cei mai bun.multumesc mult.adrianaM frumoasa bluzita |
|

Inregistrat: 3/22/2013 Mesaje: 195
| adriana foarte draguta si materialul esuper |
|

| ancuta_24 wrote:Ce culoare draguta!  Ai facut intai partea de jos apoi ai adaugat sus? Da, am facut partea de jos mai intai si dupa am continuat fara sa tai ata cu partea de sus. |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Adriana |
|
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 131
| buna dimineta ,adriana poti sa mi spui si mie cum masor ptr mine ca adult sa pot sa incep o bluza crosetata de sus (eu pina acum am facut lucrusoare ptr fetite : o rochita , o bluzita) si ce pot sa mai imi spui despre matase :cum se croseteaza si daca ai lucrat asa ceva ,multumesc anticipat |
|

| dragan mirela wrote:buna dimineta ,adriana poti sa mi spui si mie cum masor ptr mine ca adult sa pot sa incep o bluza crosetata de sus (eu pina acum am facut lucrusoare ptr fetite : o rochita , o bluzita) si ce pot sa mai imi spui despre matase :cum se croseteaza si daca ai lucrat asa ceva ,multumesc anticipat Lucru pt bluzita in forma de T se incepe de jos. Eu am inceput cu un ochi de lant pe care l-am masurat pe mine cam cat de lata am vrut sa fie partea de jos. Dupa aceea am masurat lungimea lucrului pe mine sa vad cat de lata trebuie sa fie bluza. Dupa ultimul rand de la partea de jos incepi sa faci partea de sus fara sa rupi ata. Adica nu intorci lucru sa faci un alt rand, pur si simplu mergi inainte lund ochiuri pe orizontala bluzitei...lucrezi la fel pana ajungi la subrat (eu am tot masurat pe mine cam cat de lunga sa fie). La fel masori si la maneci. Eu am facut o parte a bluzei am facut-o si pe a doua le-am cusut si am vazut cat de late sa fac manecile. Cred ca o sa intelegi mai bine din poze. E posibil sa nu fi explicat foarte clar. AdrianaM attached the following image(s):

|
|

| Cat despre matase...nu stiu ce sa-ti spun pt ca nu am lucrat. Din ce stiu totusi tot din discutiile fetelor pe forum e ca se lcreaza mai greu dar ies lucruri foarte frumoase si de mare efect. Poate iti raspund fetele mai vechi care au mai lucrat.
|
|

| Fetelor aveti cumva schema la bluzita asta? As vrea sa o fac si am schema la model, dar as vrea sa vad cum e tiparul la maneci.
AdrianaM attached the following image(s):

|
|
|