Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Superbe toate felicitari fetelor!!!! |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Nalabodea,Rita sint superbe bluzele voastre. |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Multumesc fetelor ! |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| nelabodea, rita |
|
| Multumesc Ruth ...
Fetelor , va rog dati-mi si mie niste surse de inspiratie pentru o bluzita eleganta , in doua culori as vrea sa o fac , doua tonuri de verde . Mi-am cumparat niste ata ( alize sal ) si nu sunt hotarata ce vreau sa fac din ea ....pls help .... |
|
| Cred ca am gasit un model , eu zic ca ar merge in doua culori , cate un rand de fiecare culoare. Cum vi se pare ? Inca nu m-am apucat de ea fiindca mai am una pe care trebuie sa o termin zilele astea Eileen attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Rita wrote:Fetelor am si eu o rugaminte ...poate aveti salvate pe undeva poze mai clare la bluzita asta ? Nu se vede foarte bine schema la bluzita si imi place foarte muuuult ....
Rita ,ai reusit sa descifrezi schema ? Imi place foarte mult si m-am blocat pe la randul 5. Nu inteleg de unde incep ochiurile in V? Poate sa ma ajute cineva ? Atasamente: bluza bej cu vartej+schema.doc 198 KB, salvati 520 ori.
|
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| E minunata bluza ! ai schema la,, vertejuri ,,? |
|
| endy wrote:E minunata bluza ! ai schema la,, vertejuri ,,?
Este atasata mai sus ! |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Multumesc ! Nu m-am dus pina jos , m-am uitat numai la bluza ! |
|
| Luisa wrote:
Rita ,ai reusit sa descifrezi schema ? Imi place foarte mult si m-am blocat pe la randul 5. Nu inteleg de unde incep ochiurile in V? Poate sa ma ajute cineva ?
Din pacate nu am avut timp sa ma apuc de ea fiindca tot am avut materiale pentru alte proiecte . Imi place foarte mult si o sa o fac si eu . Eu din cate observ V-urile se fac din ochiul din care se unesc cele 5 ochiuri de lant .Din cate imi dau eu seama pe randul 5 ar trebui sa faci cele 3 seturi de cate 5 ochiuri si apoi incepi v-ul. Din ce ata lucrezi ? Sa ne arati si noua daca iti iese . Eileen attached the following image(s):
|
|
| Lucrez cu Flavia, dar nu reusesc sa fac ochiul in V,cred ca nu il leg si nici nu stiu unde sa-l termin . Nu ma pricep, ce am incercat eu nu a iesit bine ! |
|
| Nu inteleg de ce ...mie mi se pare ca ar trebui sa iasa ...pune o pozica sa vedem si noi unde te-ai impotmolit poate e mai usor sa ne dam cu parerea . Ai vazut ca am pus o poza in post-ul anterior cum interpretez eu ca ar trebui sa incepi randul cu V-uri.
Eu am terminat o bluzica inceputa acum ceva timp dupa modelul AdrianeiM. Eileen attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 113
| Foarte frumoasa! ...si colorata |
|
| Felicitari ! Este foarte frumoasa ! Am vrut si eu sa o fac,dar....nu am mai apucat ! |
|
|