|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
| Mihamihaela, modelul este prezentat pe aceasta pagina: http://www.liveinternet.ru/users/elfiykaolga/post274397466/
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| mihamihaela wrote:fetelor cine ma poate ajuta si pe mine cu schema la bluzita asta? va rog .multumesc mult
Foarte frumos modelul, mie imi curg ochii dupa toate ...dar nu am mai pus mana pe croset de ceva timp |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| multumesc egenia |

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Adriana asta ar fi schema la bluzita care o vroiai tu , spor la descifrat si spor la lucru ! Eileen attached the following image(s):

|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Frumoase modele |

Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 531
| O bluza cu gaurele pentru serile de vara

|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Frumoasa si culorile placute Sa o porti cu placere!!!!!!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/2/2012 Mesaje: 19
| rita , uite aici ceva asemanator sau chiar identic http://www.youtube.com/watch?v=ypWW9pxuKM8&feature=plcp |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/4/2013 Mesaje: 8
| ANA MARIA STROE wrote:O bluza cu gaurele pentru serile de vara
Ana, arata magnific! |
|

Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 531
| Multumesc foarte mult Miriam si Miha |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Sunt superbeeee! I'm in love Ana Maria, mega-extra-buna treaba! |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| 

Fetelor,va rog sa ma ajutati sa termin aceasta bluza(o vreau descheiata,stil jacheta).Sunt patrate destul de mari si la acest model nu am schema cu jumatati.Si manecile ies prea largi in jos.Este prima bluza crosetata din motive.Este lucrata din fir pna de pe B,cu croseta nr 0,6.Multumesc. |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| eu nu sunt asa de priceputa sa te pot ajuta dar ce pot sa-ti spun este ca pana acum este minunat ce ai lucrat si eu de abia astept sa o vad terminata.Felicitari pana acum si sper sa o termini cu bine ca ar fi pacat. tu nu poti sa-ti faci sin gurica o schema pe jumatate?
|
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Poti incerca sa desenezi o schema, reducand la jumatate dimensiunea, adica dupa inelul central, faci doar jumatate din picioruse, apoi la fel la fiecare rand, avand grija sa pastrezi linia dreapta la margine. Am sa caut sa vad daca am pe undeva un model asemanator....ca sa-ti faci o idee.... carmenalina attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Multumesc fetelor dar fiind patratul cu razele alea e mai greu de dibuit.Dar am sa incerc modelul de la tine Carmenalina. |
|
|