|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Spor la lucru sa ai! Sa ne arati si noua cum ti-a iesit! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Rita wrote:Spor la lucru sa ai! Sa ne arati si noua cum ti-a iesit!
Am avut spor la lucru-modelul fiind usor,dar acum mi-e teama ca m-am blocat la scadere.Am ajuns la maneci si.....nu ma prea pricep.Si mai greu imi este pentru ca firul fiind mohair nu prea merge desfacut,asa ca sper sa imi iasa! Luisa attached the following image(s):
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/24/2013 Mesaje: 2
| Buna ziua. Ma invata si pe mine cineva cum se termina un plover tricotat circular? La maneca- pentru a face guma si la poale?Ar trebui sa ajungi "la drept".Va rog! |
Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| Foarte frumoasa! Ai lucrat dupa schema? |
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 113
| Scuze fetelor nu am avut timp sa intru...bluzita verde am adaptat-o. Forma e cea din poza, doar ca modelul l-am vrut aerisit si am facut un rand de picioruse simple si un rand de picioruse simple alternativ cu un ochi de lant. La maneci am facut exact ca si in poze, doar ca nu am vrut sa fie asa largi. AdrianaM attached the following image(s):
|
| Luisa wrote:
Am avut spor la lucru-modelul fiind usor,dar acum mi-e teama ca m-am blocat la scadere.Am ajuns la maneci si.....nu ma prea pricep.Si mai greu imi este pentru ca firul fiind mohair nu prea merge desfacut,asa ca sper sa imi iasa!
Foarte frumosa culoarea. E alize cumva? Sa ai spor in continuare. Dupa ce schema lucrezi?
|
| ancuta_24 wrote:Foarte frumoasa! Ai lucrat dupa schema? Multumesc Ancuta ! Da , am lucrat dupa doua scheme , una pentru partea de sus si alta pentru partea de jos. Una din scheme este din paginile anterioare . Daca te intereseaza pun si poze . Eileen attached the following image(s):
|
| AdrianaM wrote:
Foarte frumosa culoarea. E alize cumva? Sa ai spor in continuare. Dupa ce schema lucrezi?
Multumesc !Da, firul este alize.Schema este de la pag 70 ,postata de alinamm. Atasamente: scheme.doc 86 KB, salvati 444 ori.
|
| AdrianaM wrote:Asa arata bluzita mea. Abia acum am reusit sa o pozez... Culoarea reala e in a 2-a poza
Este foarte frumoasa bluzita ! Poti sa imi spui te rog c-am cat fir ti-a intrat ? Mai mult de 300-400 gr?
|
| Luisa wrote:
Este foarte frumoasa bluzita ! Poti sa imi spui te rog c-am cat fir ti-a intrat ? Mai mult de 300-400 gr?
Au intrat 3 bobine de 100 g, fir de 256m/bobina. |
| Fetelor am si eu o rugaminte ...poate aveti salvate pe undeva poze mai clare la bluzita asta ? Nu se vede foarte bine schema la bluzita si imi place foarte muuuult .... Eileen attached the following image(s):
|
| AdrianaM wrote:
Au intrat 3 bobine de 100 g, fir de 256m/bobina.
.
Multumesc ! |
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
| Rita, sper sa-ti fie de folos urmatoarele imagini: egenia attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 9/22/2010 Mesaje: 228
| ailemac attached the following image(s):
|
|
| Camelia , Egenia , multumesc tare mult . Intr-adevar se vede mai bine pe schemele voastre. Am reusit sa disting numarul de ochiuri de lant de pe diagrama. Este urmatorul meu proiect. |
|
|