|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Foarte frumoasa bluzita , sa o poarte sanatoasa !! Eu am mai pus ochii pe ceva , o bluzita care imi place. Am facut doar patru rozete sa vad cum iese pana acum. Eileen attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 182
| Flory,Rita multumesc frumos! Rita este foarte frumos modelul la bluzica postata de tine.Sa ai spor si sa ne-o arati si noua cum ti-a iesit |
|

| Multumesc Anca . Cam asa ceva imi iese. Am sa revin cu poze cand este gata, dar e drum lung pana acolo . Este foarte usor de facut dar nu prea am timp. Eileen attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 113
| RITA... |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Am facut si eu multe lucrusoare intre timp,printre care si o bluzita,mai mult o vestutza. alimami attached the following image(s):

|
|

| Este foarte frumoasa !!! Ce schema ai folosit in partea de sus ? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Alimami din ce vad e tare frumusica, dar mi-ar fi placut mai mult s-o vad la purtator. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Nu am avut o schema. Am facut hexagoane,le-am prins intre ele iar la gat am facut un cerc mai larg si am tot inmultit pana am ajuns cam la nr de ochi de la hexagoanele mele.In zona manecilor nu am mai prins hexagoanele. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Dragele mele aveti vreo poza,patern cu o bluza stramta la piept si larguta in jos?Multumesc
|
|

Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Alimami, rita foarte frumoase Rita abia astept sa vad ce iti iese, imi place tare mult cum se aseaza acele flori.
|
|

Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 182
| Rita wrote:Multumesc Anca . Cam asa ceva imi iese. Am sa revin cu poze cand este gata, dar e drum lung pana acolo  . Este foarte usor de facut dar nu prea am timp.
Timpul este dusmanul nostru al tuturor. O sa o termini repede vei vedea,asa ca spor la treaba |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Mihaela,eu pe astea le am. alinamm attached the following image(s):

|
|

| Multumesc tare mult de incurajari fetelor ! Mai am foarte putin de lucru la cea visinie care am inceput-o intai , si vreau sa o termin ca sa ma pot apuca din plin la cea mov cu floricele . La cea mov mi-am dat seama ca nu o sa-mi ajunga ata ca imi ies doar 5 flori dintr-o bobina de 100 gr si am cautat la vreo trei magazine, dar am gasit pana la urma . Nu era asa de speriat cum am crezut eu . Nu mai spun ca am fost sambata in magazin de fire si le-as fi luat pe toate , sa fac de toate .. |
|

Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 113
| Asa arata bluzita mea. Abia acum am reusit sa o pozez... Culoarea reala e in a 2-a poza AdrianaM attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| ff frumoasa Adriana<bravo! |
|
|