|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ildi este superba bluzita asta.ce culoare vrei sati faci?negru?.spor sa ai. aici pun si eu o bluzita caremi place mult bire.anamaria attached the following image(s):

|
| da,dar mai la vara!acum am si alte lucruri d eterminat,plus casa e un dezastru,trebuie sa incep sa aranjez,am un munte de haine de calcat!!! |
| bire.anamaria wrote:ildi este superba bluzita asta.ce culoare vrei sati faci?negru?.spor sa ai. aici pun si eu o bluzita caremi place mult cred ca tot pe albastru ca si fusta,dar fir mai subtire am luat,bumbac de 5,fusta e de 8.asa imi fac compleu,frumoasas i bluza ce-ti place!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 63
| ildi wrote:da,dar mai la vara!acum am si alte lucruri d eterminat,plus casa e un dezastru,trebuie sa incep sa aranjez,am un munte de haine de calcat!!! Da ildi superba si asta. si eu intentionez sa o fac dar nu acum.Parca zicea si Carla ca o face,oare nu am vazut-o eu?Sau poate nu amai facut-o pana la urma . |
|
| Nicolleta C wrote:Da ildi superba si asta. si eu intentionez sa o fac dar nu acum.Parca zicea si Carla ca o face,oare nu am vazut-o eu?Sau poate nu amai facut-o pana la urma . nu stiu daca a facut-o,trebuie sa revad topicul asta!oricum,aratabine bluza!ti-am lasat pm privitor la vechiul cont |
|
| anamaria,asta e ce am gasit ptr bluzita m-am uitat mai bine,cred ca pot numara si de pe foto se vede destul de bine ildi attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| mamibogdan attached the following image(s):

|
|
| Nicoleta C wrote:In partea stanga a paginii se afla si schema.Nu este ea prea clara,dar merge. cred ca se face cu un fir mai gros si croseta mare,asa cum se vede, din cateva rinduri topul e gata. frumoase modele,nicoleta!aireusit sa intri pe contul vechi? |
|
| alina! |
|
| ildi wrote:anamaria,asta e ce am gasit ptr bluzita m-am uitat mai bine,cred ca pot numara si de pe foto se vede destul de bine am reusit sa gasesc schemele ptr maieul asta,caci barcile din schema atasata nu corespund,facind uzanta de amintirile din copilarie de limba rusa,cind se studia in scoala,a folosit,insa! |
|
| Superbe modelele, multumim Alina |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| ildi wrote: nu stiu daca a facut-o,trebuie sa revad topicul asta!oricum,aratabine bluza!ti-am lasat pm privitor la vechiul cont
Multumesc frumos .ildi! nu vazuzem .S-a rezolvat am primit o parola noua si am revenit la vechiul cont. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Alina frumoase modele ai pus |
|
| Nicoleta C wrote:Multumesc frumos .ildi! nu vazuzem .S-a rezolvat am primit o parola noua si am revenit la vechiul cont. iti lasasem mesaj in pm,credeam ca asa o sa-l vezi mai repede!bine ca s-a rezolvat,ai vazut ca nu a fost greu? |
|
| dar aceasta.........ceva?? daca va ramas siret de macrame...iete bire.anamaria attached the following image(s):

|
|
|