bunaa fetelor, nu am mai intrat demult si sper ca sunteti bine toate si bebelusi de asemenea , incerc sa citesc din urma sa recuperez dar mi-a fost tare dor de voi , am avut o perioada tare ciudata si credca am fost putin in depresie efectiv nu imi mai doream nimic si nu mai aveam chef de nimic , dar a trecut
|
Anitta76 wrote:Multumesc fetelor. M-am ingrijorat putin deoarece aseara ne-am intalnit cu niste prieteni care aveau un bebe de 10 luni jumate si facea ,,bravo,, si ,pa pa,,si mai mult decat atat repeta cuvinte dupa mama lui, era ceva de genul, zi mama ,,bebe,, si copilul zicea ,,bebe,, sau arata mami ochisorii si copilul arata ochii... M-am gandit ca o fi a mea defecta ca na, noi nu aveam cum sa ne laudam cu atatea...a mea zice doar ,,mama,, de cateva zile si ,,baba,, si am incercat sa o invat sa faca ,,pa pa,, dar ridica mana doar pana la jumatate si nu mai stie mai departe...ramane asa, nici nu da din ea, nimic Cred ca la chestiile astea este la fel ca la mers, fiecare in ritmul lui, dar cateodata e frustrant si ma oftic rau de tot ca in loc sa ne bucuram de lucrurile pe care bebeii nostri le fac singurei, noi parca suntem intr-o totala intrecere al meu a facut, al meu a dres, al meu a spus, al meu a mers de la 9 luni si asa mai departe... sunt mega trista
al meu are 1 an si o luna acus face pa bravo .... daor cand are chef ... la 10 luni zicea apa papa si pa acum doar mama , tata cateodata da da si tipa... fiecare cu ritmul lui nu te ingrijora <3
dar si mie mi se spune nu merge singurel? a pai al meu a mers de la nu stiu cat ... aia e ... Cel mare a mers de la 1 an si 2 luni singur
Domi e mai puturos :)))) merge de manuta dar nu singur..are timp
|
Anitta76 wrote:Buna mamici. Voi ce scutece folositi pt bebei? Eu ma gandeam sa ii schimb...niciodata nu e prea tarziu Folosesc pampers premium care si nu mai sunt multumita deloc, am impresia ca de la un timp ii cam strica, si cumpar de cele mai multe ori din farmacie, rar cand mai plasez o comanda si pe emag. Sunteti super mul?umite de vreun tip anume? Merci
noi la huggies pants, am incercat si lupilu se irita de la ei f rau , pampers la fel
huggies sunt singurii care sunt ok pt noi
|
Buzbuchi wrote:Buna seara, mamici! Pentru ca aveti mai multa experienta, vin cu rugamintea de a ma ajuta cu o recomandare de carucior. Nu stiu daca o sa imi foloseasca chiar de la inceput, dar ma gandeam ca ar fi util sa il pot folosi de la 0 luni in sus. Eu il vazusem pe asta, care parea interesant, nu stiu daca merita banii sau sunt si variante mai accesibile si care isi fac treaba. Recunosc ca nu ma pricep deloooc. https://www.babyneeds.ro/carucioare-3-in-1/carucior-3-in-1-transformabil-coccolle-oppa-bej.htmlVa multumesc anticipat!
si eu am vrut sa iau unul asa doar ca ulterior am gasit unul de care efectiv m-am indragostit... am dat 1500 lei pe el insa nu sunt cea mai multumita acum de partea sport , probabil ca eu aveam alte asteptari ...
fina mea a luat acelasi gen de carucior cum ai pus tu link, l-am vazut in realitate si mi sa parut super ok si practic
in principiu cand iei un carucior trebuie sa ai in vedere si cum se strange ca sa nu iti ocupe mult loc, sa iti intre in portbagaj , in lift, sa fie usor
|
In bebe tei este 470 https://comenzi.bebetei.ro/jocuri-si-jucarii/jucarii-de-exterior/triciclete/tricicleta-coccolle-velo-air-verde-4-in-1-9-luni-6-ani-dhs-p303106
|
Adina Mariana wrote:Blu,sa imi spui si mie daca mergi sa o vezi daca merita banii
am fost azi sa iau pampersi in bebe tei si am vazut cocolle velo air <3 mie imi place am zis ca zilele astea o sa ma duc si cu bebe sa vedem , am inteles de la doamna de acolo ca este pliabila si ca are doua feluri de suport pt picioare
cand ajung cu bebe iti dau mai multe detalii
|
eve23 wrote:Buna fetelor. Ce faceti? Nu am mai scris demult. Nu prea mai am când ce i drept. Majoritatea timpului sunt singura dar ?i când vine tati nu punem prea mare baza pe el ca nu prea le are cu Bebelu?ii. Noi am facut 6 luni pe 17 August ?i stam in fundule?. Am început sa ?i mâncam de pe la 5 luni jumate ?i ne plac legumele dar fructele nu prea. Voi când ati dat ou la bebelusi? Cumnatul meu care e pediatru mi a zis ca ii pot da la o luna de la începerea diversificarii ?i doar galbenu?ul...va pupa bebe Raducu
eu i-am dat de la 7 luni prima data un sfert de ou apoi jumatate dar intreg dar sa nu ai istoric de alergii , ti-a zis asa si consideri ca este ok introdul asa
|
simmo multumim <3
maria2013 asa m-am gandit si eu pana la urma parca pe net imi este frica mai ales ca am tot auzit pareri ,, ba ca aluneca copilul din ea,,, ba ca joaca batul telecopic de unde impingi.... legat de petrecere a fos frumos ceva mic in familie la o terasa, am stat de vorba am mancat si a iesit ceva intim si frumos
numai Dominic a fost cam agitat - a ales foarfeca banii si cheia de la masina :)))
Florentinna multumim <3 si la asta m-am gandit sa nu fac investitie mare ca nu se stie..
Adina Mariana multumim <3 da o sa il tundem ca transpira f rau la cap si mie tot cocolle imi place dar vreau sa ajung in magazin sa vad daca emrita banii
fetelor va multumesc mult petru toate urarile <3
|
fetelor cu bebei mai mari care aveti sau vreti sa luati tricicleta.... aveti ceva modele ? eu caut dar toate au cate ceva sunt pareri pro si contra ... imi place f mult cocolle velo air si cocolle corso dar inca nu stiu ce sa fac astazi ramanem si noi fara mot asa ca dimineata am facut cateva poze cu parul mare
|
iti super multumesc
|