Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
|
Inger, cand ma lupt cu caltzii, pe cuvant ca imi vine sa ma tund! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Stele, ti-ar sta bine cu orice culoare, pentru ca esti o FRUMOASA |
|
|
Multumesc frumos...dar...nu ma prinde orice culoare, cred!Toate tonurile de roscat morcoveata si cele roz-mov ...Ramane sa vedem...cred ca maine ma voi face roscata cu henna, iubirea mea!Si poate peste o saptamana sa ma fac bruneta, tot cu henna! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| inger7 wrote:Stele lasa mami parul asa!.Ai un par superb
Subscriu! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Stele,esti foarte frumoasa asa cum esti.Bine ca ti-a trecut cu blondul ca e foarte greu de intretinut.Eu sunt vopsita blonda de cand ma stiu,avand parul natural de culoarea nisipului,un blond inchis,dar m-am tuns de foarte multe ori de nevoie,parul fiind ros tare si cu aspect de matura.Noroc ca imi creste repede.Cel mai bine este cu suvite apropiate de culoarea naturala,dar eu te-as sfatui sa nu il vopsesti daca nu e nevoie,mai bine investesti in produse de intretinere decat in vopsele.Eu iar am ajuns la faza la care trebuia sa ma tund si cred ca vara asta ajung periuta. |
|
| Multumesc, Carla!
Deeeeci: m-am vopsit !Cu henna...si mi-au iesit niste reflexe tare faine!Apoi, mi-am intins parul, dar la o temperatura mica si nu mi-a placut efectul.Drept pt.care m-am spalat din nou si m-am 'incretit' natural.Deocamdata raman asa ca ma simt mai bine decat cu parul drept.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Felicitari Stele ... vrem poze |
|
| Laura&Alfonso wrote:Felicitari Stele ... vrem poze
Maine sau pomaine, dupa ce termin cu examenele ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/19/2013 Mesaje: 6
| Pentru decolorare inceerca COLOR OFF este un produs profesional rusesc cedecoloreaza parul fara sa il arda il poti comanda la nr mesaj editat de moderator, si mai multe poze vezi aici : ........ |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2013 Mesaje: 67
|
Eu ma vopsesc blond-nuanta platinat!Masca asta de mai sus o folosesc de ceva timp si sunt foarte multumita de ea! O aplic o data pe saptamana, in rest sampon+balsam! |
|
|