Blonde vopsite pe forum
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Thursday, June 5, 2008 2:07 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
love love love Neeee, creata esti superba!! Ce placa, ce par intins??
Merge doar asa... ca sa mai iesi din monotonie; prin comparatie parca nu esti tu cu parul drept.
Mult mai dulce cu creti!
stele_pe_cer
Scris: Thursday, June 5, 2008 2:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
sami wrote:
Stele,foarte fain arati cu parul drept,numai da-ti cu ceva pe el sa nu stea asa tepos la varfuri flowers

Sami, in pozele cu parul drept, parul nu e tzepos la varfuri, e tzepos peste tot.Asta e o mare problema la mine, ca am firul foarte gros, si aspru (ceea ce va fi o problema si la intinsul cu placa, ca voi tine placa mai mult timp si la o temperatura mai mare) dar deja ma interesez de produse adecavate folosite inainte de "intindere".

Acum am mai gasit si o perie rotativa de la Rowenta care promite multe si, in combinatie cu o masca puternic hidratanta imi pot skimba look-ul intr-o saptamana cam de 3 ori (de fapt mi-l voi skimba fiind nevoita de capriciile parului).
stele_pe_cer
Scris: Thursday, June 5, 2008 2:12 PM
Nivel

kali wrote:
Merge doar asa... ca sa mai iesi din monotonie; prin comparatie parca nu esti tu cu parul drept.
Mult mai dulce cu creti!

Multumescpupici !

Ai mare dreptate: fara par cret nu sunt eu.Dar parca vreau putin sa nu fiu eu, m-am plictisit in fiecare zi de aceeasi moaca timp de...14 ani.De cand ma stiu, numai asa sunt.In faculta am fost tunsa periutza, atat, unica, singura skimbare!

Kali, tu ai parul ca al meu? Sunt curioasa daca avem parul la fel, ca si tipologie, textura, bucle ca sa mai aflu si e una-alta despre efectele intinsului cu placa.Din citite pe net, stiu, dar eram curioasa sa stiu "personalizat".

Eu imi doresc enorm o skimbare in bine.Nu vreau sa imi maltratez parul, sa il stric, dimpotriva, cu niste mastia decavte si tot felul de uleiuri sa am ba aspectul meu natural, ba cu parul intins dar sanatos.
ingerash
Scris: Thursday, June 5, 2008 2:17 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Stele lasa mami parul asa!.Ai un par superbpupici
stele_pe_cer
Scris: Thursday, June 5, 2008 2:19 PM
Nivel

inger7 wrote:
Stele lasa mami parul asa!.Ai un par superbpupici

Multumescpupici !

Sa-l las asa?

Tre' sa experimentez ce am citit in ultimele 2 zile, ca doar am alocat parului ceva timp si bani in ultimele 48 de ore.Sa vedem ce iese in maxim 2 saptamani.Daca sunt multumita, bine, daca nu, asta e! Mare branza nu pierd.Doar aceeasi bani si timpul dedicat!
kali
Scris: Friday, June 6, 2008 7:48 AM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Kali, tu ai parul ca al meu? Sunt curioasa daca avem parul la fel, ca si tipologie, textura, bucle ca sa mai aflu si e una-alta despre efectele intinsului cu placa.Din citite pe net, stiu, dar eram curioasa sa stiu "personalizat".

Parul tau pare mai cretz si cu siguranta ai mai mult volum. Acum, nu pot face comparatie... eu sunt mult filata; niciodata nu l-am lasat pe tot. Firul e gros dar cand e sanatos nu e aspru; de asemenea e foarte usor de intins si cu peria... nu face figuri, doar ca efectul nu e cine stie ce.
Am cautat pe forum foto cu mine (la birou nu am niciuna) si am gasit, ca sa-ti faci o idee.

La intalnirea piticilor eram creatza. Nu lua in seama bretonul prea scurt (care a fost facut pentru o coafura cu par drept si pe care ma chinui sa-l las sa creasca... si care nu sta in niciun fel...)

... iar in decembrie ne-a facut Cute niste foto in care eram cu parul intins

ingerash
Scris: Friday, June 6, 2008 8:26 AM
Nivel

kali esti super frumoasalove love love pupici
kali
Scris: Friday, June 6, 2008 11:23 AM
Nivel

inger7 wrote:
kali esti super frumoasalove love love pupici

Merci!confeti confeti confeti
stele_pe_cer
Scris: Friday, June 6, 2008 11:24 AM
Nivel

Kali, ce fetizsoara de pustoaica ai!Cel putin in prima poza nu-ti arati varsta delocthumleft !Mda, textura parului difera de a mea.Imi place bretonul...mie nu imi sta grozav cu breton, ca port si okelari, dar...parca as mai incerca o data la parul drept, dar un breton intr-o parte!

Parul meu e tuns in scarti si filat si rasfilat, ca altfel imi sta si mai umflat!ASta e un neajuns al parului meu: un volum excesiv.O sa pun ceva poze dupa ce ma indrept cu placa.
kali
Scris: Friday, June 6, 2008 11:41 AM
Nivel

stele_pe_cer wrote:
Kali, ce fetizsoara de pustoaica ai!Cel putin in prima poza nu-ti arati varsta delocthumleft !

Da, stiu... iar parul ondulat ma face si mai copila. Asa am fost mereu; lumea si acum ma ia cu "buna ziua domnisoara!". Oricum e un avantaj si vad ca e ceva genetic- mama mea de 52 ani arata de cel mult 35.
Acum, din cauza sarcinii, mi-au aparut muulte cosuletze pe fata si chiar arat ca o adolescenta in plina furtina hormonala.rambo

stele_pe_cer wrote:

Mda, textura parului difera de a mea.Imi place bretonul...mie nu imi sta grozav cu breton, ca port si okelari, dar...parca as mai incerca o data la parul drept, dar un breton intr-o parte!
stele_pe_cer wrote:

Parul meu e tuns in scarti si filat si rasfilat, ca altfel imi sta si mai umflat!ASta e un neajuns al parului meu: un volum excesiv.O sa pun ceva poze dupa ce ma indrept cu placa.

Am observat si eu ca parul tau are mai mult volum, dar ma gandeam ca asa e el. Daca spui ca e si filat... mare diferenta!

Du-te, de curiozitate, la un salon de coafura si vezi cu ce produse de intins parul te da. Mie imi place cum arata al meu dupa placa... e foarte aerisit, are luciu, e matasos... dar bineinteles ca asta apreciez eu, care sunt ondulata. Poate pentru o persoana cu parul drept nu e cine stie ce mare realizare.

... Tare-mi place sa-mi simt parul fluturand!... si-mi place, de asemenea, ca nu-mi mai sta pe fata!
kali
Scris: Friday, June 6, 2008 11:43 AM
Nivel

Aaaaa, ce vroiam sa te intreb: tu nu faci noduri in par? Mie mi se intampla des din cauza ca nu ma pot pieptana si ma scot din sarite!
stele_pe_cer
Scris: Friday, June 6, 2008 1:04 PM
Nivel

kali wrote:
Aaaaa, ce vroiam sa te intreb: tu nu faci noduri in par? Mie mi se intampla des din cauza ca nu ma pot pieptana si ma scot din sarite!

EU nu fac noduri, fac caltzibanghead !La spalatul parului traiesc un cosmar saptamana de saptamana!Dar...avem si beneficii, noi, cretzele: putem fi sic rete si cu parul drept si orice am face, fara par nu ramanemras !

Apropos, si eu tot domnisoara sunt si acum!Si cand eram gravida tot don'soararas !
kali
Scris: Friday, June 6, 2008 1:17 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

EU nu fac noduri, fac caltzibanghead !La spalatul parului traiesc un cosmar saptamana de saptamana!Dar...avem si beneficii, noi, cretzele: putem fi sic rete si cu parul drept si orice am face, fara par nu ramanemras !

hohot Cunosc, cunosc... dar ai dreptate!

stele_pe_cer wrote:

Apropos, si eu tot domnisoara sunt si acum!Si cand eram gravida tot don'soararas !

Si cu burta?hohot Pe mine ma opreau babele: ce ti-a trebuit,mama, asa de tinerica? Puteai sa mai copilaresti si tu...
Handralaul ti-a facut-o, asa-i? Mama lui de golan, sa se ia de fete tinere si nestiutoare...
ingerash
Scris: Friday, June 6, 2008 1:19 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Asta e si lupta mea cu caltiiras ,al mau este ondulat si se incurca foarte repede,Madalina se mai baga cu mainile in parul meu,ca face mai-mai si dai cu periabanghead banghead banghead
stele_pe_cer
Scris: Friday, June 6, 2008 2:07 PM
Nivel

kali, faze d'astea nu am avut pe strada, decat de 4 ori: o data cand eram garvida si mi-a spus o doamna frumos: "asa tanara, mama?", a doua oara in maternitate am fost inrebata impertinent daca am implinit 18 ani si a treia oara la 2 luni dupa nastere m-a intrebat o tipa tinerica in parc daca e al meu copilul.Mai m-a intrebat candva un tip (tinerel, foarte tinerel), daca e al meu copilul din carut.Nu i-a putut raspunde, ca a fost printre putinele dati cand nu am avut replica, socata fiind de...nici eu nu stiu de ce!

In skimb ma confrunt frecvent cu lipsa de respect la adresa mea cand sunt cu copilul de mana si fara Eugen.Probabil alura mea, faptul ca ma imbrac in blugi si fata mea ii determina sa se poarte in prima faza cu mine ca si cand as fi o tzigancusa care face plozibanghead !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.